kaliopi_zagrljaj

Kada san i želja postanu realnost
DRUŽENJE MARKA BOŠNJAKA SA KALIOPI

Jedanaestogodišnji Marko Bošnjak iz Prozor Rame (Bosna i Hercegovina) ostavio je gledaoce bez daha na samom početku druge sezone muzičkog takmičenja “Pinkove zvezdice”. Kada je zapevao svojim magičnim glasom, ovaj skromni dečak neverovatnog talenta rasplakao je i publiku i žiri

Izuzetan uspeh postigao je 2012. godine na dečjem muzičkom festivalu “Rama 2012” u BiH gde je pobedio svojom interpretacijom evrovizijskog hita “Crno i belo”. I upravo jedna od najvećih želja talentovanog Marka bila je da upozna baš nju – Kaliopi Bukle.

kaliopi_marko
Veselo druženje Marka Bošnjaka i Kaliopi u Skoplju

Želja mu se ostvarila. Naime, Marko je poslednjih dana boravio u Skoplju kao muzički gost čuvenog dečjeg festivala “Zlatno Slavejče” (Zlatni Slavuj) na kojem je izveo pesme “One night only” i “Crno i belo”. Ovog vikenda upoznao se i sa svojim muzičkim uzorom – Kaliopi.
https://www.youtube.com/watch?v=c4HQh4bMU5U
“U Marku sam prepoznala sve ono što sam od malih nogu nosila u sebi. Od trenutka našeg susreta i snažnog zagrljaja sa njim preplavila me je radost, uz nadu da će ovim svetom vladati predivni mališani poput Marka” – prenela je svoje utiske Kaliopi posle dirljivog i duboko emotivnog susreta sa Markom Bošnjakom.