Antistres horoskop za 2016. godinu GODINA ZA OSTVARENJE CILJEVA

Antistres horoskop za 2016. godinu
GODINA ZA OSTVARENJE CILJEVA

Puno novih mogućnosti biće pred vama, bez obzira na horoskopski znak u kojem ste rođeni. Preuzimite inicijativu u donošenju bitnih koraka vezanih za karijeru ali i emotivni život, budite istrajni na putu ka ispunjenju želja i ciljeva, i vaša pokretačka snaga će se svakoga dana regenerisati i biti snažnija

ovan 2016SAMOSTALNI OVAN. Ova godina donosi vam velike promene. Spremni ste za nove početke, kako na poslovnom, tako i na emotivnom planu.

Otvaraju vam se povoljne prilike za unapređenje ili početak samostalnog poslovnog projekta. Naravno, vaša ogromna želja za samostalnošću pomaže vam da uspešno savladate prepreke i “preskočite” izazove ka ostvarenju želja.

Što se ljubavi tiče, postoji mogućnost da novi emotivni partner ušeta u vaš život. Potrudite se ako želite da ovaj odnos uspe, usmerite svoju energiju na podizanje vibracije, kako biste osobu koja vam je u fokusu interesovanja privukli, ali i zadržali kraj sebe.

Savet: Razmislite o pohađanju nekog kursa. Naučite nešto novo iz oblasti koja vas zanima. Edukacija će vas učiniti zadovoljnijim i punim samopouzdanja. Budite umereni u svemu što radite. Kad osetite da ste preterali, zastanite i poklonite sebi neki vid opuštanja – šetnja u prirodi je uvek delotvorna.

bik 2016KREATIVNI BIK. Novogodišnj praznici su u vama “probudili” jednu novu dozu kreativnosti koja će vas “voditi” kroz 2016. godinu.

Hobi koji vas ispunjava, na neki način može vas dovesti do započinjanja ozbiljnog kreativnog biznisa. Možda ćete u nekim trenucima osećati sumnju u sopstveni uspeh, ali ćete ovo lako rešiti poštujući svoje želje i koristeći sve potencijalne mogućnosti.

Emotivna strana vaše ličnosti biće turbulentna. Vaša upornost, energija, strast biće nezaustavljiva. Obratite pažnju na to kada je vreme da usporite i preispitate se, kako bi vezu doveli na viši novo. Skladni aspekti svakako će vam doneti ljubav i ispunjenost. Postoji mogućnost da postanete roditelji.

Savet: Ispoljavajte svoju kreativnost u svakom trenutku. Ona vam može pomoći i u poslovnim i u emotivnim odlukama. Izaberite i svoj način opuštanja, osluškujući potrebe tela, ali i uma. Obratite pažnju na režim ishrane.

blizanac 2016PROBUĐENI BLIZANAC. Predstojeći meseci u vama će osvestiti praktične načine rešavanja zaostalih problema i nerazjašnjenih odnosa iz prošle godine.

Aktiviraćete se po pitanju posla, trudeći se da rešite pitanje finansija na sistematičan i ozbiljniji način. Energiju ćete usmeriti i na temeljno obrazovanje, što će vas dovesti do optimističnijeg pogleda na svet.

I emotivni odnos probaćete da sagledate odgovornije i zrelije, prihvatajući partnera onakvog kakav jeste, bez potrebe da ga promenite. Ako izdržite izazove, bićete nagrađeni kvalitetnim odnosom kakav ste uvek očekivali.

Savet: Prepustite se jednom nedeljno malim radostima koje vas “resetuju”. Bavite se nekim sportom. Ili jednostavno priuštite sebi dobar film, knjigu, druženje sa porodicom i prijateljima.

Antistres misao