Naslovna / Bonus za dušu / Astrologija i slične priče / Antistres horoskop za 2016. godinu
GODINA ZA OSTVARENJE CILJEVA
Antistres horoskop za 2016. godinu GODINA ZA OSTVARENJE CILJEVA

Antistres horoskop za 2016. godinu
GODINA ZA OSTVARENJE CILJEVA

Puno novih mogućnosti biće pred vama, bez obzira na horoskopski znak u kojem ste rođeni. Preuzimite inicijativu u donošenju bitnih koraka vezanih za karijeru ali i emotivni život, budite istrajni na putu ka ispunjenju želja i ciljeva, i vaša pokretačka snaga će se svakoga dana regenerisati i biti snažnija

ovan 2016SAMOSTALNI OVAN. Ova godina donosi vam velike promene. Spremni ste za nove početke, kako na poslovnom, tako i na emotivnom planu.

Otvaraju vam se povoljne prilike za unapređenje ili početak samostalnog poslovnog projekta. Naravno, vaša ogromna želja za samostalnošću pomaže vam da uspešno savladate prepreke i “preskočite” izazove ka ostvarenju želja.

Što se ljubavi tiče, postoji mogućnost da novi emotivni partner ušeta u vaš život. Potrudite se ako želite da ovaj odnos uspe, usmerite svoju energiju na podizanje vibracije, kako biste osobu koja vam je u fokusu interesovanja privukli, ali i zadržali kraj sebe.

Savet: Razmislite o pohađanju nekog kursa. Naučite nešto novo iz oblasti koja vas zanima. Edukacija će vas učiniti zadovoljnijim i punim samopouzdanja. Budite umereni u svemu što radite. Kad osetite da ste preterali, zastanite i poklonite sebi neki vid opuštanja – šetnja u prirodi je uvek delotvorna.

bik 2016KREATIVNI BIK. Novogodišnj praznici su u vama “probudili” jednu novu dozu kreativnosti koja će vas “voditi” kroz 2016. godinu.

Hobi koji vas ispunjava, na neki način može vas dovesti do započinjanja ozbiljnog kreativnog biznisa. Možda ćete u nekim trenucima osećati sumnju u sopstveni uspeh, ali ćete ovo lako rešiti poštujući svoje želje i koristeći sve potencijalne mogućnosti.

Emotivna strana vaše ličnosti biće turbulentna. Vaša upornost, energija, strast biće nezaustavljiva. Obratite pažnju na to kada je vreme da usporite i preispitate se, kako bi vezu doveli na viši novo. Skladni aspekti svakako će vam doneti ljubav i ispunjenost. Postoji mogućnost da postanete roditelji.

Savet: Ispoljavajte svoju kreativnost u svakom trenutku. Ona vam može pomoći i u poslovnim i u emotivnim odlukama. Izaberite i svoj način opuštanja, osluškujući potrebe tela, ali i uma. Obratite pažnju na režim ishrane.

blizanac 2016PROBUĐENI BLIZANAC. Predstojeći meseci u vama će osvestiti praktične načine rešavanja zaostalih problema i nerazjašnjenih odnosa iz prošle godine.

Aktiviraćete se po pitanju posla, trudeći se da rešite pitanje finansija na sistematičan i ozbiljniji način. Energiju ćete usmeriti i na temeljno obrazovanje, što će vas dovesti do optimističnijeg pogleda na svet.

I emotivni odnos probaćete da sagledate odgovornije i zrelije, prihvatajući partnera onakvog kakav jeste, bez potrebe da ga promenite. Ako izdržite izazove, bićete nagrađeni kvalitetnim odnosom kakav ste uvek očekivali.

Savet: Prepustite se jednom nedeljno malim radostima koje vas “resetuju”. Bavite se nekim sportom. Ili jednostavno priuštite sebi dobar film, knjigu, druženje sa porodicom i prijateljima.