Naslovna / Bonus za dušu / Astrologija i slične priče / Antistres horoskop za 2016. godinu
GODINA ZA OSTVARENJE CILJEVA
Antistres horoskop za 2016. godinu GODINA ZA OSTVARENJE CILJEVA

Antistres horoskop za 2016. godinu
GODINA ZA OSTVARENJE CILJEVA

vaga 2016HRABRA VAGA. Godina razvoja i novih mogućnosti je pred vama. Uz dovoljno hrabrosti i kreativnosti, uspeh će biti zagarantovan u svakom segmentu vašeg života.

Konačno imate dovoljno samopouzdanja da svoje ideje realizujete na najbolji mogući način. Vreme je da vaša kreativna strana “ispliva” na površinu i donese vam uspeh i finansijsku sigurnost koju priželjkujete.

U ljubavnim odnosima, težićete ka optimističnom i neobičnom partneru i to će vam ići od ruke. Ova godina može biti vaša prekretnica, uz početak nove emotivne veze koja će vam pružiti sve ono što ste priželjkivali.

Savet: Snovi, mašta i kreativnost su izvor vašeg duhovnog mira. Uživajte u svakom trenutku, dopustite sebi mala uživanja i onda kada vam se čini da nije vreme za njih. Putujte tamo gde vas srce vodi.

skorpion 2016SNAŽNA ŠKORPIJA. Ove godine, mogućnosti su velike da iskoritite svoj potencijal, osmislite plan i krenete u akciju, sa pravilno usmerenom snagom.

Više rada doneće vam više novca, ako je to ono čemu stremite. Skloni ste snažnim ispoljavanjem negodovanja u odnosu sa kolegama, posebno kada ste sigurni u neku nepravdu. Pokušajte ipak da strpljivo nađete konstruktivno rešenje

Što se tiče ljubavi, ove godine biće izražena želja za partnerom koji je misteriozan i tajnovit, koji kod vas budi strast ka novim izazovima.

Savet: Kada se vaša energija “umori”, pronađite svoju strast u nekom hobiju. I obavezno provedite svakoga dana bar nekoliko minuta sami, kako biste razbistrili svoje misli. Probajte sa meditacijom.

strelac 2016UPORNI STRELAC. Godina koja vas podseća na važnost discipline, upornosti, istrajnosti i vere, ako želite da dođete do svog cilja.

Pružiće vam se brojne mogućnosti, ali je na vama da one prave prepoznate i u njihovoj realizaciji izdržite do kraja. Svesni ste da rad na cilju zavisi od vašeg truda, pa čak i onda kada ostanete bez ideje o rešenju, trudite se da zadržite svoju veru u uspeh. Ako ste spremni da rizikujete, imaćete dovoljno šansi za napredak.

Slobodni pripadnici ovog znaka teže ka emotivnoj vezi u kojoj će imati dovoljno slobode za svoje potrebe. Ove godine postoji mogućnost neočekivanog pojavljivanja partnera na neobičnom mestu u trenutku kada to najmanje očekujete.

Savet: Napravite plan, držite se svoje strategije i ne odustajte. Čitajte knjige o poslovnim uspesima, koje će vas inspirisati. Probajte sa vežbama disanja u trenucima kada vam koncentracija “beži”.