Naslovna / Otvoreni um / Antistres kalendar / Eva Ras Iskreno sa Aleksandrom Simić
LJUBAV JE KAD NE TRAŽITE NIŠTA A DOBIJETE SVE
Eva Ras Iskreno sa Aleksandrom Simić LJUBAV JE KAD NE TRAŽITE NIŠTA A DOBIJETE SVE

Eva Ras Iskreno sa Aleksandrom Simić
LJUBAV JE KAD NE TRAŽITE NIŠTA A DOBIJETE SVE

Odakle, kako, čovek nađe snagu da krene dalje nakon strašnih gubitaka, kako nas to Bog menja, kako je nastavila da živi nakon gubitka kćerke iskreno govori Eva Ras

Kaže kako danas nema mnogo empatije među ljudima. Čak i onda kada nam drugi odgovore da nisu dobro, mi produžimo dalje jurcajući za svojim poslovima i karijerama.
Seća se Eva da je uvek bila direktna i nije dozvoljavala da je ljudi komentarišu, pogotovo u poslu. Posebno je zahvalna Siniši Paviću što je u najtežem životnom trenutku napisao ulogu za nju.
Kaže kako je za nju svaki čovek lep na poseban način i da je još kao mala umela da uživa u sanjarenjima i lepoti.

Sada zna da je lepo što se rodila na ovoj našoj planeti i da svako ko se rodio treba da je srećan. Njeni najmiliji i dalje žive kroz nju i sa njom, iako ih više nema. Eva kaže da svako treba da voli sebe jer je to ljubav koja se uzvraća, i jedino ako sebe volimo umećemo i drugima ljubav da damo. Nije razumela nikada kada neko kaže da više voli drugoga od sebe. Eva Ras prašta svakome ali smatra da onaj ko je bio zao prema njoj ne može postati dobar i da se tako ljubav prekida. Za nju je ljubav kad ništa ne tražite, a dobijete sve i kad ništa od vas drugi ne traži, a vi date sve.
Emisija se premijerno emituje u nedelju 1. maja na Uskrs u 17 h na TV Naša. Reprizni termini su u sredu 4. maja u 13h, i na Đurđevdan 6. maja u 23 h.