Naslovna / Bonus za dušu / Astrologija i slične priče / Antistres horoskop za 2016. godinu
GODINA ZA OSTVARENJE CILJEVA
Antistres horoskop za 2016. godinu GODINA ZA OSTVARENJE CILJEVA

Antistres horoskop za 2016. godinu
GODINA ZA OSTVARENJE CILJEVA

jarac 2016ANALITIČNI JARAC. Početak godine je idealno vreme za analizu, pripremu i dugoročne planove, pre nego što se započne sa reformama i promenama koje želite da sprovedete.

Mogućnost realizacije novih ideja uticaće na vas pozitivno. Bićete spremni za velike promene koje vas ove godine očekuju. Želećete da otkrijete suštinu postojanja, pa će vas privlačiti nova saznanja iz filozofije, religije i metafizike, jer ih smatrate dobrom “podlogom” za dalji poslovni, ali i privatni napredak.

Predstoje vam nova poznanstva. Neka će dovesti do romantičnih trenutaka, a neka do sticanja kvalitetnih prijateljskih odnosa. Trudićete se da svet “učinite” boljim i prijatnijim mestom za život u svakom pogledu.

Savet: Ako osetite zbunjenost i nezadovoljstvo, koji se mogu javljati tokom godine, preispitajte svoje odluke i uverenja. Nađite vremena za sebe.

vodolija 2016EKSCENTRIČNA VODOLIJA. Godina ispunjenja želja u kojima ostajete verni sebi i svojim idejama, nezavisni i samostalni.

Spremni ste da krenete u akciju, ponekad uz rizik, kako biste kroz svoju misiju pomogli ne samo sebi, već i ljudima oko vas. Imaćete potrebu za grupnim aktivnostima, gde ćete verovati u promene koje vaše ideje mogu doprineti višim ciljevima od zarade i priznanja koja dolaze kroz napredak u karijeri.

Emotivni život može vam doneti osobu o kojoj ste maštali. Ipak, razmislite pre nego što odreagujete. Impulsivne reakcije mogu zastrašiti patnera stvarajući mu osećaj potčinjenosti. Fokus će vam svakako biti na karijeri, pa ćete i od voljene osobe očekivati svu moguću podršku.

Savet: Umirite svoje strasti, dajte sebi oduška, iskoristite večeri da se preispitate, zapišete ciljeve i smireno nastavite svoj put.

ribe 2016ROMANTIČNE RIBE. Idealno vreme za nove emotivne odnose, poboljšanje postojećih, sa većom dozom optimizma, romantičnosti i bez opterećenja.

Godina 2016. je odlična za sklapanje ne samo emotivnih, već i poslovnih partnerstava i udruživanje sa osobama sličnih interesovanja. Ambicije će vas uspešno “voditi” kroz poslovne rizike i pomoći da opstanete u svojim vizijama

Biće dovoljno prilika za emotivne odnose. Nema potrebe da se “zaglavljujete” u vezi sa nekim ko ne ispunjava vaše potrebe. Romantika, osmeh, jednostavnost u komunikaciji biće vam na listi prioritetnih osobina kod partnera.

Savet: Izlasci sa prijateljima, druženje, putovanja, posećivanje izložbi – podizaće vaš nivo pozitivne energije i pomoći da izbalansirate disciplinu sa jedne i kreativnu nestalnost sa druge strane.

Pripremila: Marina Manga