Naslovna / Bonus za dušu / Astrologija i slične priče / Antistres horoskop za 2016. godinu
GODINA ZA OSTVARENJE CILJEVA
Antistres horoskop za 2016. godinu GODINA ZA OSTVARENJE CILJEVA

Antistres horoskop za 2016. godinu
GODINA ZA OSTVARENJE CILJEVA

rak 2016EMOTIVNI RAK. Optimistična godina ispunjena porodičnom srećom, koja će vam biti izvor energije na putu ka željenim “nadogradnjama” u sopstvenom razvoju.

Fantastična godina za edukaciju, specijalizaciju, promenu posla, i sve to u cilju ličnog razvoja kroz organizaciju, disciplinu i postavljanje prioriteta. Kod pojedinih pripadnika ovog znaka biće izražena i želja za preseljenjem u drugu državu.

Svesnost i želja za učenjem, dovešće do bitnih promena i u emotivnim odnosima kako bi se postigao idealni sklad i mir. Dosadašnja uverenja i ideje zamenićete novim i optimističnijim.

Savet: Obratite pažnju na ishranu. Telu i duhu je povremeno potrebna detoksikacija. Ako dođe do pada koncentracije, ne brinite – to je znak da je vreme za opuštanje. Slobodno poklonite sebi trenutke kad ćete se prepustiti mašti, vizuelizaciji ili meditaciji.

lav 2016ZRELI LAV. Zanimljiva godina koja će “uneti” disciplinu u vaš život kroz segmente ljubavi i zabave.

Nakon detaljne analize mogućnosti i talenata koje posedujete, trudićete se da svoj uspeh ali i finansijsko stanje “ojačate”. Osećaj samostalnosti je onaj koji vas gura napred i daje snagu.

Potreba za stabilnošću i zrelošću u ljubavnim odnosima “ubaciće” vas u potragu za ozbiljnim partnerom. Ako ste u vezi, poželećete da se opustite u mirnom zajedničkom životu.

Savet: Poklonite sebi putovanje kako biste energetski ojačali i lakše funkcionisali. Uživajte u društvu porodice i prijatelja, uz pesmu i ples.

devica 2016USPEŠNA DEVICA. Ovo je vaša godina. Iskoristite svoje šanse maksimalno kako biste postigli uspeh koji vas očekuje.

Realizovane ideje i trud mogu vas lako dovesti do postizanja poslovnih ciljeva. Preporučuje se da se novac uloži u dodatno znanje koje će u nekom trenutku doneti veću materijalnu sigurnost. Pojedini pripadnici ovog znaka će imati potrebu da promene, ne samo mesto stanovanja, već i svoj unutrašnji život, u potrazi za osećajem mira i sigurnosti.

Na pomolu je nova ljubav, neko ko će umeti da vas prati u vašoj svakodnevnici, bez previše analiziranja, ali i da uživa sa vama u zajedničkim snovima.

Savet: Dopustite sebi regenerisanje uma i misli kroz vođene meditacije. Čitajte knjige koje vas nadahnjuju za svaki vid akcije.