Uticaj tranzita na energiju

Uticaj tranzita na energiju u 2016. godini
VREME ZA RAD NA SEBI

Zašto su važna kretanja tranzitnih planeta? Zato što nas tranzitni planetarni aspekti usmeravaju na kolektivnu energiju i stvaraju određena osećanja u nama

PRVI PUN MESEC U LAVU imaćemo već u noći između 23. i 24. januara. Ova opozicija Sunca i Meseca nam donosi strast, dominantnu žensku vatrenu energiju koja ima potrebu za samorealizacijom i burnim reakcijama, u suprotnosti sa Suncem u Vodoliji koje predstavlja muški princip ili ego koji je slab i ne može da se izrazi samostalno, jer u ovom znaku mora imati svest o drugima, a ne samo o sebi.
Poruka punog Meseca u Lavu je da je moguće u isto vreme biti pun samopouzdanja, raditi na samorealizaciji, biti autoritet, ali ne biti sebičan, već misliti o drugima, porodici i prijateljima.
Potrebno je stvoriti kvalitet i ljubav u sebi, unutrašnje zadovoljstvo koje predstavlja Sunce, ali u isto vreme biti emotivan, brižan i empatičan, što je uloga Meseca. Na taj način ljubav prema sebi postaje ljubav prema drugima i to je jedini pravi put ka sreći. Najveći uticaj punog Meseca će osetiti oni koji imaju planete u fiksnim znacima Lava, Vodolije, Škorpije i Bika.

Uticaj tranzita na energiju1
Prvi povoljan aspekt Venera će napraviti početkom ferbuara kada se mogu očekivati strasne veze

Istog dana VENERA ULAZI U JARCA i odnosi postaju ozbiljniji, teži se posvećenosti, vernosti i trajnosti. Venera predstavlja i devojku koja dugo čeka onog pravog, jer joj je potreban zreo partner, pa je moguće da je privlače dosta stariji, ambiciozni i ozbiljniji partneri koji pružaju sigurnost.

Prvi povoljan aspekt u 2016. će Venera u Jarcu napraviti sa Marsom u Škorpiji 7. februara, koji označava intenzivne, strasne veze koje ne traju dugo sa muškarcem koji je pravi zaštitnik, osvajač, energičan, intuitivan, uvek usmeren ka svom cilju i do njega lako dolazi.

Istog dana Venera u Jarcu će napraviti kvadrat sa Uranom u Ovnu, moguće da će se loši odnosi prekinuti u afektu, u jednom trenutku je moguće osetiti zasićenost u vezi i potrebu za slobodom. Ukoliko je PARTNER TIP URANA, nestalan, nepouzdan i neko sa kim nije moguće ostvariti ozbiljnu vezu, Venera u Jarcu će okončati taj odnos. U ovakvim odnosima, ukoliko postoje u horoskopu je rešenje dati partneru slobodu i ne biti posesivan, a nekada je dobro i živeti odvojeno, jer i prevelika blizina može stvoriti zasićenje.
Kako biste sprečili naglo uletanje, konflikte i prekidanje veze, potrebno je raditi na samokontroli, a odluke ne donositi u afektu, posle svađe.

Pages: 1 2 3