Uticaj tranzita na energiju

Uticaj tranzita na energiju u 2016. godini
VREME ZA RAD NA SEBI

MERKUR U JARCU izlazi iz svog haotičnog retrogradnog hoda 26. januara, pa će period konačno biti dobar za putovanja, saobraćaj, sklapanje ugovora i novih poslova.
Početkom februara, Merkur će biti u trigonu sa Jupiterom u Devici, a taj period će biti povoljan za učenje, prenošenje znanja, intelektualne poslove i zaradu, ali i poslove sa inostranstvom ili učenje stranih jezika.

VENERA ULAZI U VODOLIJU 17. februara, veoma brzo pravi konjunkciju sa Merkurom u Vodoliji, sada se pravi atmosfera koja odgovara slobodnim vezama, flertovanju, kreativnosti, a taj period nije dobar za sklapanje brakova, jer je Vodolija simbol slobode i nezavisnosti.
Venera će 1. marta napraviti sekstil sa Saturnom u Strelcu, pa će ovo biti bolji period za stabilne trajne odnose koji imaju crtu originalnosti i ekscentričnosti.

MARS ULAZI U STRELCA 6. marta i biće tu do 17. aprila, kada počinje polako da se retrogradno vraća, energija će biti jaka, usmerena ka buntovništvu, inostranstvu, višim znanjima, proširenju svesti, religiji i slobodi.

Uticaj tranzita na energiju2
Totalna solarna eklipsa imaće najveći uticaj na muškarce, posebno autoritete, u martu mesecu

TOTALNA SOLARNA EKLIPSA ili pomračenje Sunca u Ribama na 18 stepenu dogodiće se 9. marta i imaće najveći uticaj na muške figure, autoritete, vladare, posebno na one sa Suncem u Ribama. Eklipse najviše utiču na kolektivna dešavanja, narod, a kako će pet planeta biti u Ribama u opoziciji sa Jupiterom u Devici i kvadratu sa Saturnom u Strelcu, mogući su ponovo aktuelni problemi sa poplavama, izbeglicama i ratovima.
U ovom periodu je dobro raditi na sebi, meditirati, ne ulaziti u sukobe, aktivirati se fizički I izbaciti iz sebe svu negativnu energiju. Budite podrška jedni drugima umesto da ulazite u nove konflikte.

Pages: 1 2 3