Uticaj tranzita na energiju

Uticaj tranzita na energiju u 2016. godini
VREME ZA RAD NA SEBI

SATURN ĆE BITI RETROGRADAN u Strelcu od 25. marta, pa je moguće da će samokontrola biti smanjena, a uticaće na sve koji imaju lične planete u Strelcu ili Blizancima.

RETROGRADNI MARS će biti u Škorpiji od 27. maja do 2. avgusta i označava pad energije, a taj period će takođe biti povoljan za introspekciju, završetak započetih aktivnosti, rad na sebi, jer će pokretanje novih aktivnosti, posebno za one sa planetama u Škorpiji, biti umanjeno zbog retrogradnosti Marsa.

Uticaj tranzita na energiju3
Uživajte u letu jer retrogradni Mars nije povoljan za nove poslove

SOLARNA ANULARNA EKLIPSA dogodiće se 1. septembra na 9 stepenu Device, a uticaće najviše na svetska dešavanja i na osobe sa Suncem u Devici.

JUPITER ULAZI U VAGU 9. septembra, što može doneti uspeh u poslovima vezanim za umetnost, javnost, odnose sa javnošću i partnerstva. Uticaće posebno na one koji imaju lične planete u Vagi.

MARS ĆE BITI EGZALTIRAN U JARCU od 27. septembra i to je odličan period za pokretanje novih akcija i poslova, posebno za osobe sa planetama u Jarcu. Karijera bi mogla da bude na vrhuncu, ukoliko uložite dosta energije u to, jer je Mars na prvom mestu energija.
Svaki horoskop je individualan i tranzitne planete utiču ako prave aspekte sa našim ličnim planetama. Najvažnije je uspostaviti balans i samokontrolu i ne zapostaviti nijedan aspekt života, jer ćemo samo na taj način biti zadovoljni sobom i upravljati svojim emocijama.

Tekst: Aleksandra Arizanović, astrolog

Pages: 1 2 3