Naslovna / Otvoreni um / Antistres kalendar / Vanja Savić u Nišu:
ANĐELI U SRCU promocija knjige i radionica
Vanja Savić u Nišu: ANĐELI U SRCU promocija knjige i radionica

Vanja Savić u Nišu:
ANĐELI U SRCU promocija knjige i radionica

Promocija knjige Vanje Savić ANĐELI U SRCU i radionca Anđeli u srcu – OTKRIJ SVOJA KRILA
Datum: 20. maj 2016. u 19 h i 21. maj 2016. u 11 h
Mesto dešavanja: Regent Club hotel, Niš

Knjiga “Anđeli u srcu” je prvenac Vanje Savić, a u njenom podnaslovu stoji – vodič o nebeskim bićima koja nas vole, vode, leče i nadahnjuju.
Knjiga ima tri dela. Prvi je PUT SVETLOSTI u kojem je autorka ispričala svoju autentičnu priču o anđelima. Drugi deo – PETA DIMENZIJA POSTOJANJA je osvrt na više nivoe egzistencije a treći – U PARTNERSTVU SA ANĐELIMA predstavlja jedan od mogućih puteva za ostvarenje komunikacije sa anđelima.

Vanja je i ko-autor knjige Transformations – find your wings, sa poglavljem Anđeli u srcu, koja je za dve nedelje postala internacionalni bestseler.
Vanjina radionica je transformativnog, interaktivnog i edukativnog sadržaja i na insistiranje njenih anđela pretočena je u knjigu pod istim nazivom.
Vanja ima komunikaciju i vođstvo svoja 4 anđela, arhanđela Metatrona i Aurore. Oni su je uveli u više dimenzije otkrivajući joj novi svet postojanja kroz više vibracije.
Sa njima komunicira kroz jasno znanje, jasno osećanje, jasno viđenje i jasno slušanje. Oni su joj dali simbol Angellux (Anđeoska svetlost) i njen lični metod isceljivanja, koji je ona nazvala Anđeosko isceljivanje duše i srca.

Obuka obuhvata podizanje vibacija fizičkog tela i aktiviranje 3 trenspersonalne čakre koje se nalaze iznad krunske. Aktiviraju se i timusna i anđeoska čakra kroz koje direktno ostvarujemo kontakt sa našim anđelima i arhanđelima. Oni nam dolaze kada ih pozovemo i pomažu nam u svim aspektima života: da pronađemo svetlost u tami, razrešimo teške životne situacije, oslobodimo se blokada i negativnih mentalnih i emocionalnih programa. Pomažu nam da pronađemo bolji posao, razrešimo novčanu situaciju, upoznamo svoju srodnu dušu i pronađemo partnera.
Kroz podizanje vibracija fizičkog tela i aure u meditaciji ulazimo u 5. dimenziju i otkrivamo i prepoznajemo svrhu naše duše.

Promocija knjige održaće se 20. maja u 19 časova u Regent Club hotelu u Nišu a radionica sledećeg dana u 11 časova na istom mestu.

Prijave na mob: 062 8339975
i na e-mail: isvanja@ yahoo.com