Vanja Savić ŽIVOT UZ PODRŠKU ANĐELA

Vanja Savić
ŽIVOT UZ PODRŠKU ANĐELA

Još u detinjstvu je otkrila tajni svet anđela ali je mislila da se to dešava i drugima. Radeći na svom isceljivanju, posebno nakon postporođajne depresije, spoznala je da su anđeli njena velika podrška. Zahvaljujući njima nastala je i knjiga – prvenac naše sagovornice, “Anđeli u srcu”

Vanja Savić danas živi u Abu Dabiju za koji kaže da je idealno mesto za duhovni rad jer poseduje neverovatnu energiju i visoku vibraciju. Ipak, naredna tri meseca boraviće u svojoj rodnoj zemlji iz koje je otišla – zbog ljubavi. A vraća se povremeno kako bi širila svoje znanje o anđelima i mnogim drugim duhovnim tehnikama koje je naučila na svom životnom putu, sa željom da ih podeli sa ljudima ne samo u Srbiji, već na celom Balkanu. U toku našeg razgovora priseća se da su joj ANĐELI još kao osmogodišnjoj devojčici “skrenuli pažnju”, rekli ili nagovestili (tada nije umela da objasni na koji način komuniciraju sa njom) da će se udati za stranca. I to se obistinilo.
Još za vreme studija srela je svoju LJUBAV, Jordanca Karima, sasvim neočekivano u vozu i nakon pet godina odlučila da se preseli u Jordan.

Kada ste prvi put nekome rekli da pričate sa anđelima?
– Kao dete sam imala svoju Anđelicu, koja je meni i mojoj lutki bila treći drugar. U to vreme povremeno sam primala informacije koje su bile vezane za svakodnevne stvari, šta će se sutra jesti, šta će mi doneti Deda Mraz, gde ću ići na letovanje i slično, ali sam mislila da se to događa svakom detetu.
Međutim, o tome nisam pričala drugima. Prvi put sam otkrila da primam poruke anđela prijateljici kojoj se to isto dešavalo. Ona je bila prva osoba kojoj sam mogla da pričam o tome, tamo u dalekom svetu.

Vanja Savić

Za Obilićev venac je vežu brojne uspomene iz mladosti jer je sa ovog mesta krenula u svet

Zašto ste odlučili da počnete da se bavite duhovnim radom?
– Nakon postporođajne depresije morala sam da pronađem svoj put isceljenja. Toliko sam želela ćerku a kada se posle dva sina (Hani i Milan), rodila Lina, potpuno sam potonula. Onda sam otkrila reiki, ali nisam imala nameru da radim sa drugim ljudima. Međutim, osećala sam vođstvo anđela i kada sam ih pitala zbog čega se to meni desilo, stigao je odgovor: Verovatno nisi mogla drugačije da pronađeš svoj duhovni put.
I nakon što sam se potpuno iscelila, počela sam da pomažem ženama koje su imale slične probleme kako bi shvatile šta im se dešava. Pričala sam im o univerzalnom umu i mogla sam na taj način da im približim koncept BOGA, koncept visoke energije i bezuslovne ljubavi koja je na materijalnom planu ljubav prema bližnjima. I kako ona pokreće ceo univerzum.
Zahvaljujući njoj smo mi ovde na planeti, zahvaljujući njoj je moguće raditi isceljivanja, kontaktirati anđele i bića iz viših univerzalnih sfera.