Anđeli u srcu

Radionica ANĐELI U SRCU
Otkrij svoja krila

6. i 7. maj 2016.
Podgorica, Yoga Club Soul Food

Vanja Savić, autor knjige “Anđeli u srcu”, kouč anđeoskog vođenja i iscelitelj anđeoskim energijama održaće u Podgorici uvodno predavanje i promociju knjige 6. maja u 18.15 h, a radionicu sledećeg dana, 7. maja u 10 h.
Njena radionica je transformativnog, interaktivnog i edukativnog sadržaja i na insistiranje njenih anđela pretočena je u knjigu pod istim nazivom.

Vanja je i ko-autor knjige Transformations – find your wings, sa poglavljem Anđeli u srcu, koja je za dve nedelje postala internacionalni bestseler.
Vanja ima komunikaciju i vođstvo svoja 4 anđela, arhanđela Metatrona i Aurore. Oni su je uveli u više dimenzije otkrivajući joj novi svet postojanja kroz više vibracije.
Sa njima komunicira kroz jasno znanje, jasno osećanje, jasno viđenje i jasno slušanje. Oni su joj dali simbol Angellux (Anđeoska svetlost) i njen lični metod isceljivanja, koji je ona nazvala Anđeosko isceljivanje duše i srca.

Obuka obuhvata podizanje vibacija fizičkog tela i aktiviranje 3 trenspersonalne čakre koje se nalaze iznad krunske. Aktiviraju se i timusna i anđeoska čakra kroz koje direktno ostvarujemo kontakt sa našim anđelima i arhanđelima. Oni nam dolaze kada ih pozovemo i pomažu nam u svim aspektima života: da pronađemo svetlost u tami, razrešimo teške životne situacije, oslobodimo se blokada i negativnih mentalnih i emocionalnih programa. Pomažu nam da pronađemo bolji posao, razrešimo novčanu situaciju, upoznamo svoju srodnu dušu i pronađemo partnera.
Kroz podizanje vibracija fizičkog tela i aure u meditaciji ulazimo u 5. dimenziju i otkrivamo i prepoznajemo svrhu naše duše.

Razmena energije je 40 €. Na radionici će moći da se kupi Vanjina knjiga ANĐELI U SRCU po promotivnoj ceni.

Prijave i informacije na Vanjin telefon:
00381 62/ 833 99 75
Vesne Mir
069 754825
Svetlane Vujačić
069 454313