Lane Gutović

Lane Gutović u Mojih 50
Otac me je naučio kako da poštujem žene

Glumac Milan Lane Gutović, koga obožavaju sve generacije, a čije je ime sinonim za dobru šalu u domaćim filmovima, ove nedelje biće gost emisije “Mojih 50” na Naxi radiju.

Iako se retko pojavljuje u medijima, poznati glumac se odlično snašao u ulozi radijskog “di-džeja” i za slušaoce Naxi radija odabrao pedeset domaćih pesama koje najviše voli, a za svaku od njih imao je posebnu priču.

Jedna od njih vezuje se za pevačicu Aleksandru Radović i njenu pesmu “Bivši dragi”, koja Gutovića uvek asocira na savete koje je dobijao od svoga oca.

Moj otac je imao veću slabost prema mojoj sestri nego prema meni, pa kada mi je davao uputstva kako da se ponašam prema ženama kada stasam kao muškarac, uvek mi je govorio da bi trebao da se čuvam toga da ne “ojadim” neku devojku, da je svojim ponašanjem ne učinim nižom, zato što je njeno mesto daleko više od onoga gde smo mi kao ljudi uglavnom spremni da je smestimo – prisetio se popularni Lane.

Ove nedelje, od 18 do 19 časova, u emisiji “Mojih 50” poznati glumac ispričaće šta je po prvi put zapevao u jednoj predstavi na početku karijere, prisetiće se koja pesma ga čini ranjivim, a koju smatra “pijanom pesmom”.

Pored gostovanja glumca Milana Gutovića u “Mojih 50”, ovaj ponedeljak na Naxi radiju poseban je i po tome što se tokom celog dana u programu obeležava Svetski dan radija, uz uključenja pevača i muzičara koje najviše volimo i njihove priče o tome zašto im je radio i dalje najomiljeniji medij.

Foto: Željka Dimić