Naslovna / Bonus za dušu / Astrologija i slične priče / Ženski ljubavni horoskop
ŠTA IH PRIVLAČI, A ŠTA ODBIJA
Ženski ljubavni horoskop ŠTA IH PRIVLAČI, A ŠTA ODBIJA

Ženski ljubavni horoskop
ŠTA IH PRIVLAČI, A ŠTA ODBIJA

“Ljubav nije ništa drugo nego otkrivanje sebe u drugima i užitak u tom prepoznavanju” –
Alfred de Musset

01_ovanŽena Ovan
Žena Ovan sama kroči svoj put, energično otvara vrata i prinosi sebi stolicu. Prilikom prvog pozdrava imaćete priliku da u tom jakom stisku ruke osetite svu snagu njenog karaktera i urođenu dominaciju. Da li ste dovoljno trenirali, ojačali mišiće, pojačali izdržljivost? Da li ste spremni sa njom na megdan, na igru mačke i miša, da li prihvatate izazov? Njeno biće žudi za romantičnim vitezom, vanredne hrabrosti i snage, ali put do svog srca zasuće trnjem i plamenom aždaje. Ona je pre svega dama i ne želi da je neko u senci prati. Ako se pokažete dostojnim njenog divljenja i pažnje, neukrotivu tigricu u njoj preobratićete u nežno i umiljato mače. Voleće vas ljubavlju dubljom od okeana, strašću vrelijom od vulkana, dok god se vama ponosi i diči i dok ste svesni njene posebnosti, da niti jedna druga nije joj ni prići.

02_bikŽena Bik
I Bog stvori ženu, nežnu, senzualnu, putenu. Stvori je da snažno i nežno oseća svim čulima, ali joj dade volju čeličnu. Pred vas će stati samouvereno, smirenog pogleda i spokojnog osmeha, sigurna u svoju ženstvenost. Njene potrebe su jasno definisane, ona traži dovoljno jakog i stabilnog muškarca, sa kojim će deliti ambicije i ciljeve. Izrazito praktična i oštrog uma, vaše prednosti i mane već je procenila. Ako umete da se radujete životu i budete zahvalni na daru njenog dolaska kojim vas je galantno počastio, biće to dovoljan znak da prihvati poziv za večeru. Ona će vas inspirisati da jačate ambicije, postanete odgovorniji i zreliji, da bi vam život bio što udobniji i kvalitetniji. Ona je jedina predstavnica Zodijaka koja ima nesalomivu snagu i jedinstveni talenat da svog muškarca usmerava i vodi kroz život, ni najmanje mu ne oduzimajući na muževnosti. Možda ćete nekada postati svesni i njoj zahvaliti za bar polovinu uspeha koje ste u životu ostvarili.

03_blizanacŽena Blizanac
Žena rođena u znaku Blizanaca prilično je kompleksnog karaktera. Grupa individua koje čine njeno biće stalno se suočava sa različitošću snova i ideala, želja i potreba. Jedan deo nje mašta o ekscentričnom umetniku sa kojim će uživati u kontrasnom stvaranju savremene muzike, drugi deo o velikom putniku sa kojim će preći sve granice, dok treći gori od želje da napravi azil sa nekim ko sa istom strašću voli životinje… Barem jedna od njih u vama vidi savršenstvo i divi vam se, ali da li se uklapate u sliku Mr Right-a i njene cimerke? Ona čezne za muškarcem koji će ispuniti sve potrebe njene duše i imati sklop neobičnih, često međusobno suprotstavljenih osobina potrebnih da je istinski usreće. Ona je svakako rođena za sve. Sa vama će voziti bicikl, ići na pecanje, gledati pozorišne predstave, spremati večere i u svemu iskreno uživati. Prava je sreća ako ste i vi jednako svestrani, neobični i zanimljivi.