Iskreno sa Aleksandrom Simić

Tokom avgusta meseca reprize najgledanijih intervjua emisije Iskreno sa Aleksandrom Simić
ZAHVALNA ZA ISKRENOST

Od početka emitovanja, 14. februara na Dan zaljubljenih, emisija Iskreno sa Aleksandrom Simić privukla je pažnju. Teoretičari medija kažu da se ovim formatom talk show intervju 1 na 1 ponovo vratio na male ekrane, ali sada u potpuno drugačijoj vizuri. Gledaoci će tokom avgusta imati priliku da pogledaju najzapaženije i najgledanije intervjue i svedočenja ostvarenih i poznatih ljudi o njihovim životnim traganjima

Željko Bebek, Kaliopi, Nada Blam, Sanja Ilić, Isidora Bjelica, Ifran Mensur, Siniša Ubović, Marina Rajević Savić, Bilja Krstić, Dragan Vujić Vujke i dr. govore o svojim strahovima, sreći, poimanju života, o novcu, o zameranju i praštanju, o prijateljima i onima koji to nisu, o uspehu i snovima, o padovima ali i uzdizanju i lekcijama života koje su naučili.

Autorka emisije Aleksandra Simić kaže da je misija počela da se ostvaruje, i da gledaoci otkrivaju sebe i svoje živote u rečima i iskustvima poznatih i uspešnih. “Pronalaze odgovore za sebe, možda se više ne stide da priznaju neke svoje nesigurnosti. Tako sudim po komentarima. Nisam očekivala da će gosti u toj meri biti iskreni, samo sam verovala u svoju ideju i želela. Ovo je bilo samo zagrevanje jer od septembra slede nove priče i nove reči koje će nam svima pomoći. Mogu samo da kažem da imam pristanak nekih osoba koje retko daju intervjue i da sam jako srećna i zahvalna ”, kaže Aleksandra.

U svakom od tri termina u avgustu mesecu repriziraće se po jedan intervju kako bi gledaoci uspeli da vide i čuju što više sadržaja.
Emisija Iskreno sa Aleksandrom Simić, TV Naša petak u 23h, nedelja u 17h i sreda od 22h.
Oni koji su neke od intervjua propustili mogu ih pogledati i u reemitovanju na TV BN, na zemaljskom i satelitskom kanalu, ponedeljkom od 12:20 časova.

Foto: Aleksandra Popović