Lekovita voda ŽUBOR KOJI ČINI ČUDA

Lekovita voda
ŽUBOR KOJI ČINI ČUDA

Poznato je da bez nje ne možemo da živimo ali se poslednjih godina o vodi kao supstanci koja je živa, i koja ne samo da pamti, već voli nežnost, lepu muziku, a može da bude i lek – sve više govori i piše. Ovo su samo neke od informacija koje otkrivaju čudesni svet najrasprostranjenije stvari na svetu

Naučnici su otkrili da voda pamti, da voli lepe reči, klasičnu muziku, čak i da poprima lekovita svojstva materija sa kojima dođe u kontakt. S druge strane, ne prijaju joj grube reči, jaka muzika, i to pokazuje na sasvim jasan način.
Naime, jedan od eksperimenata je pokazao kako se voda ponaša kada joj govorite nežnosti, a kako kada psujete i vičete.
Istraživači su, naime, stavili vodu u dve različite tegle. Jednoj su tepali, mazili i obraćali joj se kao najvoljenijem biću, dok su na drugu vikali i govorili da je ne vole.
Obe tegle su stavili u zamrzivač.
I šta su dobili nakon zamrzavanja?
U tegli kojoj su se obraćali sa ljubavlju se nalazio led sa prelepim kristalima, dok su drugoj tegli kristali vode bili potpuno asimetričnih oblika, kao popucali.

vodopad

Žubor vode ili takozvana “bela buka” čini čuda za psihu

Lekovita “bela buka”. U izvornom obliku voda je pravi eliksir zdravlja i mladosti. Isceljujuće moći vode poznate su vekovima, a čudotvorni izvori najčešće se nalaze pored manastira i svetilišta.
Vernici smatraju da i obična voda postaje isceljujuća blagosiljanjem, zbog čega tradicija osveštanja vode postoji već vekovima. Ali, voda je lekovita čak i kada je sasvim obična. Njen zvuk čuda čini za psihu. Istraživanja pokazuju da žubor vode, ili tzv. “bela buka” blagotvorno deluje na zdravlje, pa ne čudi što se akvarijumi i fontane preporučuju svima onima koji su psihički nestabilni i nervozni, ali i drugim ljudima koji imaju zdravstvene probleme (akvarijum je, na primer, odličan “lek” za osobe sa kardiovaskularnim problemima).