7 DUHOVNIH ZAKONA USPEHA

Praktični vodič kako da ostvarite svoje snove
7 DUHOVNIH ZAKONA USPEHA
Dipak Čopra

Sedam duhovnih zakonaMnogi od vas su odrasli sa uverenjem da postizanje uspeha zahteva neprekidan i naporan rad, odlučnost i velike ambicije. Kao rezultat toga, možda ste se godinama borili pa čak i dostigli neke od ciljeva, ali uz dodatni osećaj iscrpljenosti i izgubljenu životnu ravnotežu

Kako Dipak Čopra opisuje u svom transformacionom delu – Sedam duhovnih zakona uspeha, opsesivna težnja nije potrebna, pa čak ni poželjna. U prirodnom svetu stvaranje teče sa lakoćom. Seme se ne bori da postane drvo – to se jednostavno desi.
Sedam duhovnih zakona su moćni principi koje možete koristiti da ispunite svoje najdublje želje uz osećaj radosti i ispunjenosti. Ako ih budete redovno primenjivali, shvatićete da je moguće manifestirati sve ono o čemu maštate.

Zakoni uspeha, koji se mogu tumačiti i kao Zakoni života, nisu obavijeni velom misterije, lako ih je prihvatiti i primeniti. U knjizi ćete naći detaljnija uputstva o njihovom korišćenju za privlačenje života koji želite, a ovde i sada je odlično mesto za početak. Svakog dana primenite bar jedan od ovih zakona i uživajte u promenama:

Pages: 1 2