Naslovna / Otvoreni um / Kako da povećate energetsku vibraciju
5 NAČINA DA POSTANETE MAGNET ZA SREĆU
Kako da povećate energetsku vibraciju 5 NAČINA DA POSTANETE MAGNET ZA SREĆU

Kako da povećate energetsku vibraciju
5 NAČINA DA POSTANETE MAGNET ZA SREĆU

tesla“Ako želite da otkrijete tajne Univerzuma, razmišljajte o njima kao o energiji, frekvenciji i vibraciji.” – Nikola Tesla

Ovaj Teslin citat opisuje kompletan Univerzum u jednoj rečenici, kao i sve nas u svom prirodnom obliku – energiji!

Svaki trenutak, događaj, interakcija i reakcija utiču na naš opšti nivo energije i stanje blagostanja. Svaki izbor koji napravimo ili povećava ili smanjuje našu vibraciju. I zato što smo vibracijska bića, svakog dana smo u konstantnom stanju promena jer energija nikada ne ostaje ista. Kada smo blagosloveni “dobrim” danima, naša vibracija naginje više ka pozitivnoj strani. Ali šta je sa danima kada izgleda kao da ništa ne ide u pravom smeru?
Ne brinite!
Podelićemo sa vama 5 načina na koje ćete, redovnim praktikovanjem, svoju vibraciju podizati za samo nekoliko minuta:

1. Fokusirajte se na sadašnji trenutak
Živeti u sadašnjosti je najjači izvor vaše snage i energije! Ako razmišljate o budućnosti ili se stalno prisećate prošlosti, rasipate energiju koja vam je na raspolaganju u ovom momentu. Kada vam misli “odlete” iz trenutka zvanog SADA I OVDE, praktikujte tehniku opraštanja sebi i drugima, i pustite prošlost ili budućnost da budu tamo gde im je mesto. Smanjite svoje veze sa ovim nižim vibracionim energijama. Na taj način otvorićete svoje biće za osećaj magije i lepote života u sadašnjosti.

vibracija

Kada vam je fokus usmeren na disanje, postajete svesni svog uma…

2. Fokusirajte se na disanje
Kako biste odmah obukli “energetsku košulju”, jednostavno zatvorite oči i fokusirajte se na udisaje i izdisaje. Ova vežba vas povezuje sa centrom vaše duše i tela, opušta nervni sistem i podiže svest o tome da se nalazite u sadašnjem trenutku. Kada vam je fokus usmeren na disanje, postajete svesni svog uma, što vam pomaže da na jednostavan način prelazite sa jedne misli na drugu. Vežbajte redovno dok vaš um ne usvoji ovo kao najjednostavniju moguću radnju.