MAGNET ZA SREĆU

Kako da povećate energetsku vibraciju
5 NAČINA DA POSTANETE MAGNET ZA SREĆU

3. Fokusirajte se na prirodu
Kada ste loše volje, kada osećete da vam je vibracija niska, povežite se sa energijom prirode koja će vas brzo vratiti u stanje ravnoteže. Priroda je kao lift koji vas odmah prebacuje na nivo dobrog raspoloženja. Najbolje bi bilo da vam provođenje vremena u prirodi postane svakodnevni “ritual”. U zavisnosti od toga gde se nalazite, možete:
– otići u park i prošetati
– uživati u bašti punoj cveća
– meditirati na otvorenom
– otići na plažu
– posmatrati zvezde na nebu…
Ovo je samo par ideja, a vi slobodno iskoristite kreativnost u “druženju” sa prirodom, uživajući u njenoj lepoti i podižući svoje vibracijsko stanje.

02
Povežite se sa energijom prirode…

4. Fokusirajte se na inspirativne akcije
Da li ste i vi svakodnevno u “multitasking” akcijama? Pokušavate da štiklirate sve obaveze sa spiska? Ponekad vam se čini da su liste sve duže, a vreme sve kraće. Kako ovo rešiti?
Fokusom na nadahnutu akciju! Napravite prioritete i preduzmite ono što vam se u tom trenutku čini najvažnijim ili najzanimljivijim.

5. Fokusirajte se na sebe
Sami ste odgovorni za svoju energiju! Vaše vibracijsko stanje privlači iskustva koja su na istoj vibraciji kao i vi. Odvojite vreme da razmislite o svojim osećanjima. Postoji zabluda da ako osećaj nije pozitivan, najlakše ga je gurnuti “pod tepih”. Ipak, da bi se postiglo duhovno uzdizanje, jedna od ključnih stvari je prihvatanje svih naših osećanja. Kada ste u stanju da shvatite zašto se neka loša emocija budi u vama, tada ćete moći i da je “otpustite” i vratite se u prirodno pozitivno stanje radosti i ljubavi.

Kada ste na visokim vibracijskim frekvencijama, postajete magnet koji privlači ljubav, bogatstvo, pozitivna iskustva, događaje i odnose.

Tekst: Marina Manga

Pages: 1 2