Naslovna / Bonus za dušu / Astrologija i slične priče / Vodič za ljubav sa 12 predstavnika Zodijaka
OVAN KAO URAGAN, VAGE KAO ŠARMERI
Vodič za ljubav sa 12 predstavnika Zodijaka OVAN KAO URAGAN, VAGE KAO ŠARMERI

Vodič za ljubav sa 12 predstavnika Zodijaka
OVAN KAO URAGAN, VAGE KAO ŠARMERI

Za neke ljude ljubav je samo začin, za druge osnovni sastojak života, ali u svima istu hemiju izaziva dok budi sva čula, pokreće organe i podstiče alfa talase u mozgu

Amor u svakom trenutku baca ljubavne strelice, ali ne nosi katance i ključeve. Ljubav nas povezuje, ali ne vezuje. Da li će početni zanos i ushićenje potrajati zavisi od mnogo faktora, ali pre svega od kompatibilnosti naših karaktera i potreba, koje se kadkad privlače, a kadkad odbijaju, ali neminovno određuju prirodu, pravac i sudbinu naših odnosa. Svaki zodijački znak u sebi krije jedinstveni mozaik želja i potreba koje ga usmeravaju ka određenim osobama i određenom tipu odnosa. Svim damama koje žele da upoznaju svoje muškarce poklanjamo astro vodič za ljubav sa 12 predstavnika Zodijaka.

ovan_ljubavni_horoskopMuškarac Ovan
Ući će u vaš život kao uragan, noseći buktinju strasti sa sobom. On nudi uzbuđenje i budi adrenalin, a na vama je da oslušnete sebe i razmislite da li želite baš to. Mirnu luku i radost tihe ljubavi potražite sa nekim drugim. Ovan voli izazove i uzbuđenje, a prezire dosadu i rutinu. Garancije ne daje i ne ume da trpi. Sa ovim muškarcem nema opuštanja i ukoliko niste u stanju da raspaljujete njegovu maštu dnevnom dozom emotivne kreativnosti i romantike, žar njegove ljubavi će se ugasiti, a on se okrenuti nekoj drugoj. On insistira na tome da bude prvi i glavni, kako na poslu, u kući, tako i u vašem srcu. Sa njim ćete piti rajski nektar i osećati se kao boginja sa Olimpa, ali ako ga prevarite, povredite ili izneverite sa istom strašću će vas baciti u Had i pustiti Kerbera na vas. Ovan ne pati, on odlazi, ostavljajući za sobom prošlost kao opalo lišće jeseni. Njegova odluka je van svakog razmatranja, energija nezaustavljiva, a volja gladna novih osvajanja.

bik_ljubavni_horoskopMuškarac Bik
Ukoliko ste privukli pažnju Bika i učinili da poželi da ostvari emotivnu vezu sa vama, on će to i učiniti, pre ili kasnije. Ova senzualna, romantična, praktična i nepokolebljiva priroda kada se jednom odluči na osvajanje spremna je da trči ljubavni maraton i učini sve da osvoji vaše srce. Upornost sa kojom će vam svakoga dana slati vaše omiljeno cveće, uvek u isto vreme nežno poželeti dobro jutro i kao slavuj recitovati stihove o sjaju vaše kose, mekoći kože, mirisu parfema koji ga je toliko očarao, i od polarnog medveda napravio bi nežnu srnu i otopio sve sante leda ovoga sveta. Ako vas zavoli budite sigurni u njegovu odanost i večnu ljubav na koju se zakleo. Bik ne voli promene. “Zašto menjati ono za šta smo ustanovili da je dobro i da nam prija?”, pitaće se dok mu po ko zna koji put govorite da je vreme da baci svoj omiljeni, ali već poderani džemper i predlažete da sledeće godine promenite destinaciju, jer je za vas tri godine letovanja u Antaliji sasvim dovoljno, ako ne i previše. Setite se te njegove karakteristike dok slušate ispovest prevarene komšinice i shvatićete kolika ste srećnica. Uživaće u vašoj ženstvenosti, bogatoj trpezi i damskim manirima i pobrinuti se da vam budućnost bude udobna i sigurna.

blizanci_ljubavni_horoskopMuškarac Blizanac
Ljubav pruža onaj čudesan osećaj deljenja, zajedništva i sigurnosti da će neko uvek biti pored vas kada vam zatreba, možda sa drugim predstavnicima Zodijaka, ali ne i sa poput vetra neuhvatljivim Blizancima. Vaše snove o sigurnosti i izvesnosti kao kulu od karata vrlo brzo će srušiti njegov nepredvidiv duh i nemirna priroda. On je, pre svega, slobodan, ne drži ga mesto i sve može gubiti osim vremena. Ako u njemu budite radoznalost i pružate mu priliku da se sa vama spiritualno i intelektualno razvija, izbegavajući u širokom luku dosadu i monotoniju, i vi ćete se razvijati u njegovom srcu. Svaki segment života za Blizanca je igra, ljubav je za njega romantična vrteška, na kojoj nema mesta obavezama, odricanju, žrtvama. Zaplešite sa njim i uhvatite taj veseli ritam. On ne negira da problemi postoje, ali ih u letu rešava, ne bavi se studiozno njima. Negujte njegov vrcavi, veseli duh, pustite ga da slobodno leti nepreglednim visinama i njegova potraga za Zvončicom možda se sa vama završava.