Naslovna / Bonus za dušu / Astrologija i slične priče / Vodič za ljubav sa 12 predstavnika Zodijaka
OVAN KAO URAGAN, VAGE KAO ŠARMERI
Vodič za ljubav sa 12 predstavnika Zodijaka OVAN KAO URAGAN, VAGE KAO ŠARMERI

Vodič za ljubav sa 12 predstavnika Zodijaka
OVAN KAO URAGAN, VAGE KAO ŠARMERI

vaga_ljubavni_horoskopMuškarac Vaga
Taj muškarac koji sa istim osmehom na licu i urođenim šarmom zastaje da se pozdravi sa atraktivnom devojkom i pomaže baki da pređe ulicu ne može biti niko drugi do Vaga. Ovom pripadniku Zodijaka sve tajne Kupidona rođenjem su dostupne. On je izmislio udvaranje. Svoj šarm koristi u svim vrstama odnosa i često je nepravedno optuživan da flertuje i koketira. Blaga i miroljubiva priroda često učini da se pored njega nađe jača i dominantnija žena koja će, kada se njegovi tasovi izjednače, omogućiti momenat odluke, podsećati ga na ciljeve i motivisati na akcije. Njegov dom mora biti uredan i uvek otvoren za prijeme kolega i prijatelja. Dok zajedno posećujete javne skupove, izbegavajte događaje na kojima prisustvuju mase, jer Vage gužvu ne podnose. Zbrka ih izluđuje. Harmonija i balans njihovo je drugo ime. Ovaj znak vlada brakom. Njegovi predstavnici se relativno rano odlučuju da stanu pred matičara i izgovore sudbonosno da, a potom sve što je u njihovoj moći učine da brak i opstane, pod svim okolnostima, u svim uslovima. Od ljubavi ili nedostatka iste često im je bitnija forma.

skorpija_ljubavni_horoskopMuškarac Škorpion
Verovatno ste već čuli priče o njegovoj misterioznosti, pogledu koji skenira i skida svaku masku i svaki sloj šminke sa vas. No, postoje i pripadnici ovog znaka čiji vam pogled neće izazivati jezu i nelagodu. Ta grupacija još je opasnija. Ne dajte da vas ta maska dobronamernosti prevari. Kao dobar dečko iz komšiluka navešće vas da mu se potpuno otvorite i otkrijete sve o vama. Nepogrešivom intuicijom odvojiće bitno od nebitnog, lažno od istinitog. Naslutiće neizrečeno. Nakon jednog susreta znaće sve o vama, dobiće jasan putokaz kroz lavirint vaše duše, pregledan katalog vaših želja i potreba. Potpuno ogoljeni, mahaćete belom zastavicom i priznati magu ljubavi da ste osvojeni. On je jedini koji ima sposobnost da vas veže za sebe takvom silinom da vas više ništa ne može osloboditi. Od onog trenutka kada stavi svoju ruku na vas i pomisli „Ovo je moje“, svaki delić vašeg bića pod njegovom je kontrolom. Vaša ljubav će biti jaka, strastvena i romantična dok god se vaš muškarac oseća autoritativno i moćno, dok god je on vaš Alpha male.

strelac_ljubavni_horoskopMuškarac Strelac
Verovatno neće doći na belom konju, pre na tirkiznom, kao Roberto Benigni u filmu „Life is beautiful“. No, jedno je sigurno, u trenutku kada kockice vašeg života padnu na ludu zabavu i avanturu, pojaviće se on sa širokim osmehom. Muškarac u znaku Strelca voli slobodu, ne voli da ga išta steže i obavezuje. Ljubav je veseli poj ptica i miris ranog proleća, ljubav ne obećava, ne daje, ne uzima, ona je sama sebi dovoljna. Bacite lance i katance, pozdravite Sunce i pakujte kofere. Da li ste spremni da sa njim preplovite okean, obiđete svet, da sa kartom u jednom pravcu krenete negde, niko ne zna gde, i možda se nikada ne vratite? Ovaj filozof i teoretičar je nepopravljivi optimista i u njegovom umu su sva čuda moguća i otvoren je za sve. Ako uspete da ga pratite i budete dobar saputnik na putovanju kroz zemlju čuda, imaćete u njemu sve, savršenog ljubavnika i najboljeg prijatelja.