Naslovna / Bonus za dušu / Astrologija i slične priče / Vodič za ljubav sa 12 predstavnika Zodijaka
OVAN KAO URAGAN, VAGE KAO ŠARMERI
Vodič za ljubav sa 12 predstavnika Zodijaka OVAN KAO URAGAN, VAGE KAO ŠARMERI

Vodič za ljubav sa 12 predstavnika Zodijaka
OVAN KAO URAGAN, VAGE KAO ŠARMERI

rak_ljubavni_horoskopMuškarac Rak
„On je rođen za porodicu, ali koju?“, često ćete se pitati, kad shvatite da će svoju majku teško skinuti sa trona i vas proglasiti svojom novom kraljicom. Rakovi ili imaju izuzetno snažnu vezu sa majkom ili su od nje potpuno otuđeni. Njihov odnos je retko, gotovo nikada, uobičajen. Kolektivna svest je davno objavila rat snajke i svekrve, u vašem slučaju to se ne preporučuje. Odnos zasnovan na kulturnom ponašanju, ali držanje na propisnoj distanci, bilo bi zadovoljavajuće rešenje. Zbog svoje lunarne prirode, u svesti muškarca Raka raspoloženja se često menjaju, od euforije do potpune melanholije, kada se tiho uvlači u svoju ljušturu i povlači u tišinu, kako bi svoje emocije zaštitio od spoljnog uticaja i umirio se. Zahvaljujući toj osetljivoj prirodi i izraženoj empatiji, Rak će se prema vama odnositi zaštitnički i biće idealno rame za plakanje. Njega vode emocije i izuzetno je osetljiv na grube reči, uvrede i kritike. Vaše potrebe i želje osećaće instinktivno i u tome leži njegova posebnost. Ako sa vama oseti prisnost i pripadnost biće vam odan i veran i ostaće uz vas zauvek.

lav_ljubavni_horoskopMuškarac Lav
“Zvezda je rođena”, kažu. Zvezde se odista rađaju onog trenutka kada Sunce ušeta u dvor njegovog visočanstva, sjajnog i teatralnog Lava. Možda ste ga sreli dok je držao kitnjaste govore, uživao u zracima Sunca ili pohvalama prijatelja i rodbine, ali nikada u tišini, usmerenog samog na sebe. On zrači i privlači. Čarima ljubavne romanse prepustiće se ako ga stavite na presto, laskate mu i divite se. Njegovi lepi maniri i galantno ponašanje dramatično se menjaju kada oseti da neko preti da zauzme njegov presto i ugrozi njegovo prvo, glavno i jedino mesto. Zlatni zamak lako će preurediti u zlatni kavez pod uplivom ljubomore. Vi, vaša duša i telo u potpunosti njemu pripadate. Kada to shvatite i prihvatite sve će ići puno lakše. Sa ponosom će vas predstavljati u javnosti dok god tu ulogu cenite i ispunjavate. Njegova dama mora biti uvek sredjena i glamurozna. Kralju je potrebna kraljica.

devica_ljubavni_horoskopMuškarac Devica
Ako vaše srce žudi za romantičnim snovima i idealima pokušajte da što brže razmrsite svoje ružičaste misli, uklonite zvezdanu prašinu iz očiju, kako ne bi tresnuli o čvrsto tlo pri susretu sa ovom racionalnom i krajnje praktičnom prirodom. Muškarac Devica biće nesebično predan odnosu, kao svemu drugom u životu. Na njega ćete moći da računate i činiće sve što od njega očekujete, ali će ljubav pokazivati na krajnje jednostavan način, bez preteranih izliva emocija i strasti. Pažljiv, ljubazan i sa puno razumevanja, izaći će u susret svim vašim potrebama, sećati se svih datuma i postupati po propisima – kupovati vam cveće i poklone, izvoditi vas na večere. Od svoje izabranice očekuje visok stepen inteligencije, dobar kontakt sa realnošću, urednost i organizovanost, kako na vizuelnom, tako i na unutrašnjem nivou. On ceni zdrav odnos prema sebi i životu, i spreman je na međusobno poštovanje i uvažavanje.