Naslovna / Bonus za dušu / Astrologija i slične priče / Vodič za ljubav sa 12 predstavnika Zodijaka
OVAN KAO URAGAN, VAGE KAO ŠARMERI
Vodič za ljubav sa 12 predstavnika Zodijaka OVAN KAO URAGAN, VAGE KAO ŠARMERI

Vodič za ljubav sa 12 predstavnika Zodijaka
OVAN KAO URAGAN, VAGE KAO ŠARMERI

jarac_ljubavni_horoskopMuškarac Jarac
Njegova hladna spoljašnjost, ledeni pogled i uzdržano ponašanje odaju utisak da se sa samoćom toliko stopio, kao sa najpoželjnijim životnim saputnikom. Oko sebe je sagradio zidove, da ga ljubavni jadi i patnja nikada ne pogode. Da li ste vi neko kome može da veruje? Živi u njegovoj duši još uvek nada o romantičnoj ljubavi i njegova topla priroda samo je površinski zaleđena. U biti Jarac je neizlečivi romantičar, ali je Saturn davno stavio okove na tu nežnu prirodu, izbacujući u prvi plan red, rad i disciplinu. Tihog zanesenjaka u njemu možda nikada ne upoznate, jer Jarac ima sjajnu moć samokontrole i čak i u zanosu će teško dopustiti svojim snovima i idealima da nespretno izmaknu i slobodno plove. Ako oceni da ste neko kome može da veruje i u vama pronađe svoj, tradicijom oblikovan, ideal pružiće vam topli dom, izvesnost i sigurnost.

vodolija_ljubavni_horoskopMuškarac Vodolija
Muškarca Vodoliju teško je zaintrigirati, malo je toga što on ne očekuje i još nije video. Novu haljinu, šminku i haltere u drugi plan stavite. On traži osobu posebnu poput samog sebe, sa drugačijim pogledom na život, smelim poimanjem sveta i svega što je okružuje. Ukoliko se zaljubi, sa vama će gledati u zvezde i kupati se ispod srebrne mesečine. U odnosu sa njim srušite sve barikade i potpuno se opustite. Za njega nema tabu tema, prilično je kontraverzan, a vaš šok ga dodatno uzbuđuje. Da će ga druga žena očarati uopšte vas ne plaši, dok uviđate da su vaši najveći suparnici njegovi prijatelji, kojih je svakim danom sve više. Posvetiće se i vama čim završi organizaciju protesta, pomogne drugu da popravi auto, odveze komšiju do supermarketa. Život je sklop spoznaje, moralnosti i dobrote, ima li nekog za život spremnijeg od njega?

ribe_ljubavni_horoskopMuškarac Ribe
Od snova satkan, dok hoda po zemlji, glavom dodiruje oblake. U večnoj potrazi za svojom muzom, traži nekoga dovoljno romantičnog i vanvremenskog, ko bi mogao posebno da ga inspiriše. Prigušiće svetla, upaliti sveće i dozvoliti čaroliji da krene. Ne sklanjajte zavese, ne postavljajte pitanja, ne govorite, osećajte. Obavijeni velom ljubavi brzo ćete shvatiti da je ovo najkompleksniji zodijački predstavnik. Odnos sa njim poput sna je uzbudljiv. Iz okeana zadovoljstva u plićak mizerije može vas odvesti prvo buđenje. Život sa muškarcem rođenim u znaku Riba potpuno je lišen pravila, svi zakoni ovoga sveta podležu njegovim osećanjima. Rođen sa posebnim darom humanosti, duhovnosti, tolerancije i božanske ljubavi ima velike šanse da se u vašem srcu zauvek nastani. Na pristaništu ljubavi možda ćete navući pera, probuditi sirenu u sebi i u te neistražene, ali veličanstvene okeane zaroniti.

Tekst: Vila Dobrila