Naslovna / Otvoreni um / Antistres kalendar / Ivana Đorđević, naša kolumnistkinja u emisiji
Portret Plus Drine Pešić
POSAO KAO STALNA INSPIRACIJA
Ivana Đorđević, naša kolumnistkinja u emisiji Portret Plus Drine Pešić POSAO KAO STALNA INSPIRACIJA

Ivana Đorđević, naša kolumnistkinja u emisiji
Portret Plus Drine Pešić
POSAO KAO STALNA INSPIRACIJA

24. mart 2016. u 18.30 h, TV Naša

U ovonedeljnoj emisiji Portret Plus, osim Ivane Đorđević, TV voditeljke i novinarke, gošće Drine Pešić su i glumica Bojana Stefanović, Jasmina Stojanović, urednica Sensa magazina i Marina Novaković, urednica portala Start.

DSC_0035Bojana Stefanović, glumica Narodnog Pozorišta, priseća se kako je ušla u svet glume, otkriva čari te profesije, koliko neka uloga postaje deo nje u privatnom životu, govori o novoj predstavi “Brakolomije” koju je privatno radila sa kolegama među kojima je i Kalina Kovačević. Otkriva da joj u stvaranju uloga pomaže mlađa sestra koja je takođe u svetu glume.
Ivana Đorđević govori o televiziji, svojim počecima, emisiji na TV Grandu, svojoj vrlo zanimljivoj kolumni o muško ženskim odnosima na portalu Antistres vodič.
Jasmina Stojanović najavljuje osmi rođendan magazina Sensa, govori o tome po čemu se taj magazin razlikuje od drugih, govori o zdravom životu, razmišljanju, pozitivnoj energiji.
Marina Novaković urednica portala Start otkriva da je njihov cilj usmerenost ka kulturi i kulturnim dešavanjima u Srbiji.

Emisija Portret Plus, autora i voditelja Drine Pešić biće emitovana na TV Naša, 24.03.2016. u 18.30 h.