SVESNO RODITELJSTVO

Seminar
SVESNO RODITELJSTVO

Mesto: Beograd
Datum: 4. i 5. jun

Na seminaru ćete saznati koja je razlika između spontanog i svesnog roditeljstva, kao i dobiti jasnoću u tome šta je najvažnija uloga roditelja kako bi deca odrasla u zadovoljnu, zdravu i uspešnu odraslu osobu.
Predavač je Jasmina Kovačev, međunarodni sertifikovani Master trener EFT i META-zdravlja, NLP master i još mnogih drugih tehnika, koja živi na Novom Zelandu.
Jasminina znanja su integrisana bogatim životnim, terapeutskim i roditeljskim iskustvom.

Dvodnevni seminar Svesno roditeljstvo vam nudi da saznate mogućnosti EFT-ija u uspešnom roditeljovanju u prenatalnom, natalnom i postnatalnom periodu. Naučite kako da komunicirate sa svojim detetom kako bi ono postalo jednog dana zdrava i uspešna osoba, ispunjena samopouzdanjem.

Dete se ne formira kada se pojavi problem, nego mnogo ranije, a na vama je da to postignete na vreme. Ovo je seminar za svakog roditelja, a i za svakog ko je bio dete. Možemo promeniti svoju budućnost menjanjem programa iz prošlosti.

I vi ste nekada bili dete i bili podložni roditeljskom programiranju. Nikada nije kasno promeniti svoje programe i krenuti novim pravcem u životu. Naučite novi revolucionarni pogled na prenošenje genetskih karakteristika, osobina i bolesti. Teorija genetskog nasleđa nije uklesana u kamen, a EFT je alatka za realizaciju postulata ove teorije.

Deo seminara „Svesno roditeljstvo“ otvoriće vam oči za razne teme vezane za vaše potomstvo i vas same. Naučićete i najnovija viđenja naprednih naučnika o genetskom aktiviranju i deaktiviranju, kao i gde sve možete primeniti EFT u prenatalnom, natalnom i ranom postnatalnom periodu. Svaki roditelj će mnogo naučiti o sebi i o svom detetu. Čak i ako niste roditelj, ovo je seminar koji će vam otvoriti oči i puno pomoći u daljem ličnom razvoju.

Iskustva dosadašnjih polaznika:
– Žalim što nisam imala mogućnosti da ovo današnje saznanje primenim na svojoj deci, a isto znam da moja deca žele da imaju informaciju o tome, šta u datom momentu ili situaciji da kažu ili primene u vaspitanju svog deteta.
S.B.
– Izuzetna saznanja koja će nam umnogome pomoći da poboljšamo svoj život i svih koje volimo. Nešto što nismo mogli ni da pomislimo da je moguće otvara nam se kao mogućnost.
R.V.

Zbog ograničenog broja mesta, prijave na 063 160 8116 ili na Link za prijavu