FENG SHUI TAJNE

Promocija knjiga Sandre Drinčić
FENG SHUI TAJNE

Mesto: Beograd, SKC, Delfi knjižara
Datuma: 13. april 2016. u 18 h

U sredu, 13. aprila u 18 časova, održaće se promocija knjiga Sandre Drinčić u Delfi knjižari, u SKC-u. Posetioci će imati priliku da čuju koliko je važno kako izgleda prostor u kojem živimo jer on u velikoj meri utiče na naš život, na naše finansije, zdravlje i emocije.
Izuzetno interesovanje javnosti za tradicionalnu nauku kojom se bavi podstaklo je Sandru Drinčić da svoje znanje pretoči u dve knjige. Jednu koja se bavi energijom u domu – Feng shui tajne pročišćenja prostora, i drugu – Feng shui tajne uređenja prostora, koja je putokaz za uređenje nekretnine po principima feng šui sistema kako bi se uticalo na poboljšanje života ukućana.

Knjiga Feng shui tajne pročišćenja prostora bavi se svim vrstama energija oko nas, ali i u nama samima. Čitanjem ove knjige shvatićete kolike su vaše mogućnosti za pročišćenje i prikupljanje energije u vašem domu, naučićete kako možete da je poboljšate i pojačate kako biste svoj život usmerili ka obilju, zdravlju i ljubavi. Autorka napominje da ne morate da verujete u tajne koje će vam biti otkrivene u ovoj knjizi, već da ih isprobate i lično se uverite u njih.
Svaki dom je na neki način kao “otisak prsta” vlasnika. To znači da se može „čitati“, može se videti gde postoje problemi i stagnacije, a gde energija slobodno teče. Iz energetskog polja i pozicije predmeta u stanu možete pročitati prošli, pa čak i budući život, kao i prošle, sadašnje i buduće odnose između ukućana. Možete otkriti i kakvo je njihovo sadašnje zdravstveno stanje, ali i od čega treba da se pripaze u budućnosti.

Knjiga Feng shui tajne uređenja prostora namenjena je svima onima koji žele da rade na energiji svog doma. Premeštajte, sređujte, pomerajte, redovno renovirajte, jer time menjate enegetski tok. Vaš dom je vaš život, stanje zdravlja, sreće i prosperiteta. Kontrolu nad sopstvenim životom držite u svojim rukama.
U ovoj knjizi dati su i primeri dijagnostike prostora koji vam mogu pomoći da “izlečite” svoj dom menjanjem energije u njemu a time dovedete do pozitivnih promena u vašem životu.
Obe knjige sadrže praktične primere koje može da primeni svako kome je važno kakvo je okruženje u kojem živi jer će to pozitivno uticati na kvalitet njegovog života.