Naslovna / Bonus za dušu / Sanjanji, pa doživljeni
PROROČANSKI  SNOVI
Sanjanji, pa doživljeni PROROČANSKI  SNOVI

Sanjanji, pa doživljeni
PROROČANSKI  SNOVI

Za razliku od predviđajućih, proročanski snovi nisu tako česti. Radi se o snovima koji se, za kraće ili duže vreme, realizuju u stvarnosti baš onako kako su i sanjani

Proročanski snovi mogu biti upozoravajući ukoliko govore o nekoj opasnosti koja preti snevaču jer bi on tada, ako obrati pažnju na san, mogao možda da je izbegne.

Mi međutim, sa sigurnošću i u potpunosti (kao i kad su drugi snovi u pitanju), nikada ne možemo stoprocentno tvrditi da li je neki san proročanski ili ne. To znamo tek kada se sanjana situacija zaista i dogodi u stvarnosti ali, razumljivo, tada je tumačenje izgubilo na značaju.
Ono na šta uvek treba gledati kao na verovatni pokazatelj da se radi o proročanskom snu je mogućnost da se jedan te isti san ponavlja, da nosi upozoravajuću poruku i da se javlja kod osobe koja malo sanja ili bar nije navikla da ima prekognitivne snove.

Naravno, postoje i osobe koje, naprotiv, često imaju proročanske snove ali one već intuitivno i same, bez stručne anallize, mogu da pretpostave da se o takvom snu zaista i radi.
Često se takođe dešava da snevač ima prekognitivni san sa takoreći potpuno banalnim i za njega nevažnim sadržajem ali i obrnuto, da sanja proročanski san čije ostvarenje u realnosti može da promeni sudbinu čitave nacije.