Naslovna / Dobre priče / Vanja Bokun Popović
MOJ PUT DO PUNOG POTENCIJALA
Vanja Bokun Popović MOJ PUT DO PUNOG POTENCIJALA

Vanja Bokun Popović
MOJ PUT DO PUNOG POTENCIJALA

Povezivanje sa drugim mamama donelo joj je bogatstvo u osećajima ispunjenosti, povezanosti i jedinstva, ali i pitanja – “šta je sve moguće kada se ujedinimo” i “kako da stvorimo Novi Svet za svoju decu.”
– Ono što izdvajam je jedan momenat transformacije u kom sam odlučila da ću da slavim odluke SVAKE majke i žene sa punom verom da svaka od nas ima pravo na izbor.
Onda se pojavila Mia iz RYL (e-mazagin RYL), na jedan nestvaran način, pa gomila drugih prilika i učitelja. Saradnja, nadahnutost, ekspanzija divnih emocija… sve odlike Novog Sveta.

Sl3

Atrakcija na Baliju zbog svoje visine

Novi Svet. Novi Svet o kojem Vanja priča je svet u kojem ljudi žive iz svog PUNOG POTENCIJALA, u kom su ispunjeni nadahnutim emocijama, u kojem sarađuju jedni sa drugima i u kojem novac nije nikakvo kritično pitanje, jer svi imaju koliko im treba…
– Taj svet dolazi. Mi ga stvaramo. No, da bismo ušli u taj beskrajni potencijal, moramo svesno da se posvetimo sebi, najpre otklanjanju blokada, a zatim metodama manifestacije i upravljanja emocijama i umom… za sve to postoje izuzetne tehnike koje su brze, lake i daju rezultate. Kao društvo moramo da prevaziđemo svest žrtve i nemaštine i shvatimo da imamo sve što nam treba, a sve ostalo možemo da stvorimo
U tom NOVOM SVETU moj sin i sva druga deca žive od rođenja u svom punom potencijalu i samo ga razvijaju. Nema uticaja spolja koji ih oblikuje i limitira, jer majke i očevi znaju kako da ih očiste od bilo kakvih nastupajućih blokada i podrže u razvoju.

I dalje… Vanja je upravo stigla sa Havaja gde je pohađala kurs o Višem Ja (pročitajte više O TEHNIKAMA VIŠEG JA). Gde je put života vodi dalje, gde je njen dom?
– Ovo pitanje i sama sebi često postavljam. U narednoj godini moj dom će biti Kotor i Beograd, dva magična grada koja me uvek vraćaju sebi.

Vanja Bokun Popović stiže u Beograd krajem meseca gde će 28. februara održati predavanje na prvom regionalnom Festivalu o roditeljstvu RODITELJSTVO NOVOG DOBA sa temom – “Upoznajmo se sa tajnama Višeg Ja i otklonimo blokade bezuslovnoj roditeljskoj ljubavi” i učestvovati u panelu o uticaju interneta na povezivanje roditelja u zajedničkoj misiji koja će deci dati najbolju moguću osnovu za život.

Tekst: Jasmina Stefanović