Ponoćna čarolija

Novogodišnja predstava: Ponoćna čarolija
Brankica Sebastijanović i Luka Raco u novim ulogama

Serija “Sinđelići” donela je ogromnu popularnost Brankici Sebastijanović i Luki Raco, gde su kao Eva i Rista osvojila srca publike, a ponovo ih je spojio novi projekat produkcijske kuće “Emotion”. Naime, oni će zaigrati u dečjoj novogodišnjoj predstavi “Ponoćna čarolija” koja će tokom decembra obići Srbiju i doneti praznični duh u sve veće gradove naše zemlje!

Jedva čekam da najmlađoj, a najdražoj publici, pokažemo šta smo im pripremili. „Ponoćna čarolija“ će sigurno među sve nas vratiti pravi novogodišnji duh, a jako sam srećna što je predstava edukativnog karaktera, pa će progovoriti i o problemima mališana koji se susreću sa neprihvatanjem sredine koja ih okružuje – kaže Brankica Sebastijanović.

Sa Brankicom će scenu podeliti popularni Luka Raco, kao i mladi glumci: Anita Stojadinović, Stefan Radonjić i Vladimir Vučković.

Brankica glumi devojčicu Minu koja, uprkos svim problemima koji je sputavaju, pokušava da sa svojim drugarima iz odeljenja pripremi novogodišnju školsku priredbu, a u tome će im pomoći Deda Mraz, praznična magija i njihovo drugarstvo.

Ova savremena novogodišnja bajka nastala je po tekstu Jasminke Petrović, čija je knjiga  “Sve je u redu” proglašena za najbolju dečji knjigu u 2017. godini. Režiju komada “Ponoćna čarolija” potpisuje Vladan Đurković.

Predstava “Ponoćna čarolija” premijerno će biti izvedena u Beogradu 10. decembra u dvorani Dečijeg kulturnog centra, nakon čega će obići sve veće gradove u Srbiji: Pančevo – 20. decembra, Smederevo – 21. decembra, Niš – 22. decembra, Novi Sad – 24. decembra. Datumi ostalih gradova biće saopšteni uskoro.

Karte za predstavu mogu da se kupe na blagajnama Eventima i na www.eventim.rs.

Foto: Emotion