Saša Milošević Mare

Saša Milošević Mare u emisiji
Iskreno sa Aleksandrom Simić
Volim kada volim

Ponekad prećuti neku reč kako druge ne bi povredio, ne voli konflikte i kaže da živi iskreno i da drugačije ne želi. Sa godinama naučio je da prepozna istinu i prave ljude. Danas leže i ustaje sa ljubavlju i pitanjem da li je dovoljno učinio za svoje bližnje i šta je to što bi mogao da doda. Veruje u dobro i ne želi da prestane da sanja.

Narod ga prepoznaje kao nekog „svog“. Vole ga, nasmeju se kada ga sretnu, popričaju sa njim. Vole njegove pesme i njegovo razumevanje za muzičke talente i blag i odmeren način kojim im ukazuje muzički put.

Interesovao ga je sport i bio je perspektivan golman a odatle potiče i njegov nadimak Mare. Bavio se drugačijim profesijama, krenuo put ekonomije ali srce je pobedilo i muzika koja je tražila svoj izražaj.

Sve više vremena sam provodio u studiju i to je bio znak da je drugačiji put predamnom. Shvatio sam da ako tada ne učinim korak da će kasnije možda biti neizvodljivo. Neko vreme sam radio oba posla ali da bi bili uspešni morate biti posvećeni. U tom momentu za mnoge sam bio čudan i nisu verovali kao što ni danas ne veruju ali ih ja svakodnevno demantujem ostvarenjem svojih želja“, iskren je Mare govoreći o svom muzičkom putu.

Mare
“Ljubav je nešto zbog čega se budiš i sa čim ležeš na spavanje.”

Danas se, kaže, ponekad i uplaši kada vidi svoje dečake i njihove snove. Ponekad strepi kako će se deca izboriti sa životnim izazovima.
Smatra da je doslednost mera karaktera. Svestan je stepena svoje sujete i kaže da svakodnevno „razgovara sa njom“ šta bi valjalo popraviti i u čemu napredovati.

Mnoge stvari „nosimo“ iz kuće. Što svesno, što nesvesno. Nosimo modele, strahove, reči koje nam je neko uputio. Hrabrost je pratiti sebe i odbaciti sve te reči u trenutku kada želimo da učinimo nešto sasvim suprotno naučenom i opšteprihvaćenom. Pratio sam i pratim „znakove kraj puta“. Danas nepogrešivo verujem svojoj intuiciji“, poverava Mare Aleksandri Simić.

Pages: 1 2