Naslovna / Otvoreni um / Antistres kalendar / Saša Milošević Mare u emisiji
Iskreno sa Aleksandrom Simić
Volim kada volim
Saša Milošević Mare u emisiji Iskreno sa Aleksandrom Simić Volim kada volim

Saša Milošević Mare u emisiji
Iskreno sa Aleksandrom Simić
Volim kada volim

Zahvalan je na velikoj energiji koju poseduje, na inicijativi i povezivanju dragih ljudi kako bi svi zajedno bili srećni u poslu koji vole i rade. Danas, tu istu energiju racionalno i mudro troši i ne daje je tako lako.

Nisam konfliktan, a ni svadljiv. Kada shvatim da sa nekim ljudima ne mogu dalje, jednostavno kažem – Idemo odvojeno! U osvetu ne verujem i razlaze pripisujem lošem spoju. Ipak i danas vrlo emotivno doživljavam nesporazume sa ljudima ali kada je povređivanje prisutno na dnevnom novou onda se treba razići i pamtiti lepe trenutke“, iskren je Mare.

U jednom danu raduje ga činjenica da ima tri divna sina. Deca i porodica su za njega najveća sreća. Podršku i razumevanje supruge Ksenije smatra delom njene ličnosti i kvaliteta i da bi situacija bila ista i da se ne bave muzikom i da ih muzika ne spaja.

Ljubav je nešto zbog čega se budiš i sa čim ležeš na spavanje. Pitam se šta sam i koliko uradio za druge u danu i zašto ponekad ne uspevam da nađem više slobodnog vremena. Verujem da se u ljubavi razumevanje i poštovanje ne smeju odvajati“, kaže autor brojnih tekstova ljubavnih balada.

Kako se novac često vezuje za profesiju kojom se bavi kaže da nije preterano racionalan tip kada troši novac ali da veruje u rečenicu svog prijatelja i saradnika Žike Jakšića koja glasi „Novac ne trpi nervozu“. Dakle, Mare opušteno radi, stvara, voli svoj poziv a onda sve dođe na svoje pa tako i novac.

Za njega je muzika život, a voli kada voli, danas sanja o sutra i uplaši se kada ne sanja. Smatra da život vodi ka nečem boljem. Želja za dalje je da se ne menja mnogo a kaže i da je iskrenost sve što nije laž.

Emisiju možete pogledati premijerno u petak 7. oktobra od 23h na TV NAŠA, i u repriznim terminima u nedelju 9. oktobra od 17h i u sredu 12. oktobra od 22h.

Foto: Fabrika fotografa