VIP_karaoke_antistres

6.jul u 21:30h
“Antistres vodič” učestvuje u programu
“Humanitarne VIP karaoke”
POMAŽEMO PEVANJEM, A PEVAMO SRCEM

Oni manje – više vole da pevaju i manje – više to i znaju. Nisu pevači, ali se bave nekim drugim zanimanjem po čemu su, kako se to kaže, „poznate ličnosti“. Ujedinila ih je želja da pomognu nekome čiji je život daleko od bajke. I to – pevanjem, da učestvuju u takmičenju u kojem je najmanja bitan pobednik a najvažnija želja da se privuče pažnja javnosti i nekome pomogne.
Portal „Antistres vodič“ na tamičenju ima i svog predstavnika.
U klubu „Wurst Platz“ u Makedonskoj ulici broj 4 u Beogradu u ponedeljak 6. jula održava se humanitarni VIP karaoke festival. Onaj ko bude najbolji dobiće nagradu od 50.000 dinara a taj novac usmeriće onome kome želi tim novcem da pomogne.

Mikrofone će, ali ne uz karaoke mašinu, već uz bend „Feeling“ iz Novog Sada, ukrstiti glumica Dragana Mićalović, voditeljke Dušica Jakovljević i Kristina Radenković, novinarka Željka Zebić u ime našeg portala, stilistkinja Jelena Maćić, bivša misica Sanja Papić, novinar Saša Jovanović, voditelj Uroš Bogdanović, mladi glumac Predrag Vasić, poznat po ulozi Stanoja u “Montevideu“, kao i još nekoliko gostiju iznenađenja. Žiri koji će odrediti pobednika takođe će činiti dobro poznata lica: Leontina Vukomanović, Tanja Vojtehovski, Mika Kostić, Inspektor Blaža, Savo Milošević, Andrej Kulundžić, Boris Trivan, a program će voditi Marina Kotevski.
Ko će na ovom takmičenju pobediti stvarno nije važno. Mnogo je bitnije da će se pomoći nekome kome je to potrebno, a sigurno je da će se svi koji odaberu da ponedeljak veče provedu u „Wurst Platzu“ dobro zabaviti. Zato, svi ste dobrodošli!
U duhu „Antistres vodiča“ podsećamo da iako se pevanjem bave ljudi bogatih vokalnih mogućnosti, pevati može svako ko to želi kada mu se peva, a na ovom događaju najvažnije je pevati srcem, za ostavljene, gladne, bolesne, za zaboravljene duše koje su zaslužile živote kao što su naši, ali ih, na žalost nemaju.

Planirano je da od septembra ovo druženje postane redovno, kao i da nagradni fond bude povećan, pa će i humani doprinos poznatih karaoke pevača biti veći. Da nas bude više, a onih kojima je potrebna pomoć manje.