rodjendan_emislije_Za_Beograd

Emisija Za Beograd proslavila 2. rođendan
POZNATI ZA BEOGRAD UZ MUZIKU, DOBRE VIBRACIJE I LEPE ŽELJE

Od samog početka rada našeg portala imali smo veliku podršku Aleksandre Simić i emisije Za Beograd koja se emituje na TV Naša. Teme koje su nam bliske a u kojima pokušavamo da otkrijemo ljudima bolju stranu života otvorile su vrata ovoj lepoj saradnji

Emisija Za Beograd (gradski program TV Naša, ex Sky+), krajem juna meseca 2013. godine počela je svoj medijski život. Za dve godine rada o Beogradu su govorila najznačajnija imena prestonice: glumci, reditelji, muzičari, gradski funkcioneri, direktori javnih preduzeća, čelnici grada. Njihovi prvi dani u Beogradu, omiljena mesta, prvi susreti, želje koje imaju za grad u kome žive, problemi prestonice ali sa akcentom ka rešenju, uz pozitivan ugao posmatranja i nalaženja izvora energije koji nas pokreću u ovom gradu.

U emisiji je, s obzirom da se emituje uživo svakog radnog dana od 16-17.45 časova, gostovalo oko 2500 gostiju, između ostalih i Andrija Milošević, Marinko Madžgalj, Milan Kalinić, Milorad Mandić Manda, Kornelije Kovač, Darko Bajić, Srdan Golubović, Boda Ninković, Branislav Lečić, Gorica Popović, Vanja Bulić, Bora Djordjević, Saša Milošević Mare, Kaliopi, Ana Stanić, Zoran Kiki Lesandrić, Voja Nedeljković, Tamara Dragičević, Viktor Savić, Zoran Modli, Biljana Cincarević, Željko Vasić…


Rođendansko slavlje, uživo u emisiji, svojim prisustvom uveličali su dragi ljudi , prijatelji kuće i emisije Za Beograd – gradski menadžer Goran Vesić, Aleksandar Šapić predsednik opštine Novi Beograd i naš proslavljeni vaterpolista, Ivana Vučićević, glavni i odgovorni urednik RTV Studio B, glumci Dragan Vujić Vujke i Siniša Ubović, glumice Suzana Petričević i Nada Blam, kao i muzičar Nenad Ćeranić.
Pevalo se, pričalo o Beogradu, a voditeljke Aleksandra Simić i Tamara Jurenić nastavljaju da otkrivaju čari Beograda i dalje, da postavljaju pitanja i pronalaze odgovore koji se tiču svih nas koji živimo u Beogradu.
Impuls, dobra energija, pozitivan stav, osmeh, lepe note, rešenja očekuju nas i u sledećoj godini rada emisije Za Beograd na TV Naša, svakog radnog dana od 16-17.45 časova.
Foto: Za Fabriku Fotografa – Suzana Miljković, Dragana Katić