Naslovna / Otvoreni um / Antistres kalendar / Besplatna predavanja o tehnici ThetaHealing
Besplatna predavanja o tehnici ThetaHealing

Besplatna predavanja o tehnici ThetaHealing

Kruševac, 8.11. od 17.30 sati, Centar za stručno usavršavanje
Paraćin, 10.11. od 18 sati, Kulturni centar
Subotica, 18.11. od 18 sati, Otvoreni univerzitet
Bačka Topola 19.11. od 18.30 sati Biblioteka

Ulaz na predavanja je slobodan, nije potrebno prijavljivanje unapred.
Predavači su Tamara i Nikos Pahnoglu.

Učesnici predavanja će biti upoznati sa metodom Teta isceljivanja, kojom se trenutno u svetu bavi oko 500 000 praktičara. Biće predstavljene prednosti rada pri teta frekvencijama moždanih talasa (4-7 Hz), kada je podsvest potpuno pristupačna i otvorena za pronalaženje uzroka problema i njihovo trajno otklanjanje.

Prisutni će se upoznati sa osnovama rada na verovanjima (programima u podsvesti koji nas čine takvim kakvi smo u ovom trenutku) i rada na osećajima, metodom kopanja za pronalaženje temeljnog verovanja koje uzrokuje negativne situacije i čije otklanjanje donosi duboka i trajna isceljenja, upoznaće se sa radom na genima, fragmentima duše, manifestaciji srodne duše, materijalnog izobilja, radom sa anđelima čuvarima i očitavanjem budućnosti.

Cilj predavanja je da, pored upoznavanja sa osnovnim principima same metode, polaznicima pruži i praktični uvid u neke od blagodeti koje tehnika donosi.

Polaznici će naučiti kako da lako popravljaju svoju auru i vrše energetski odmak, kako da se mišićno testiraju radi dobijanja informacija iz svoje podsvesti u cilju samospoznaje i pronalaženja uzroka neravnoteže u različitim segmentima života.Biće uvedeni u budno teta stanje uma i naučiti kako da otvaraju i uravnotežavaju svoje čakre, da čiste auru od neželjenih energija niskih vibracija i tuđih energija, da šalju isceljenje svojim ćelijama, sebi kao fetusu u materici i manifestuju ono što žele u svakodnevnom životu. Ukoliko žele u podsvest će im biti instalirani neki veoma korisni programi i osećaji koji im mogu mnoge aspekte života pokrenuti na bolje.

Predavanje traje 2 sata i predstavlja uvod u Osnovni DNK seminar Teta isceljivanja.