7 načina

7 načina da budete srećni
PRESTANITE SA PRONALAŽENJEM IZGOVORA

Voditi srećan život nije tako teško kao što pojedincima možda izgleda. Sreću, kao i druge stvari u životu, treba negovati. Sve što je potrebno je da pojednostavite način na koji živite i da činite stvari koje vas istinski ispunjavaju srećom

1. Prestanite sa odugovlačenjem
Da li ste među onima koji sede i čekaju da im se želje same ispune ili preduzimate akciju kako biste ostvarili svoje namere? Zašto odugovlačiti kada možete odmah da se pokrenete? Odlaganje akcije samo donosi stres. Krenite korak po korak i osetićete radost kretanja ka ostvarenju želje.

2. Budite zahvalni
Kada ste poslednji put nekome rekli – hvala? Budite zahvalni na svemu i svakome koga imate u svom životu, pa čak i na stvarima i ljudima koje nemate. Sve se dešava sa razlogom – jedino što je potrebno je da prihvatite situacije onakve kakve jesu.

3. Prestanite sa pronalaženjem izgovora
Krivite li svetsku krizu, vladu i okolnosti zbog svojih problema? Smatrate li da je sve što imate ili nemate u životu tuđa greška? Razmišljajući na ovaj način, vi jednostavno izbegavate odgovornost. Jedino ste vi sami odgovorni za svoje izbore i odluke.

Pages: 1 2