Naslovna / Važno mi je / Karijera i novac / Strahinja Trifunović, NLP master
NAUČITE KAKO DA POSTAVITE SVOJ CILJ
Strahinja Trifunović, NLP master NAUČITE KAKO DA POSTAVITE SVOJ CILJ

Strahinja Trifunović, NLP master
NAUČITE KAKO DA POSTAVITE SVOJ CILJ

Šta uraditi ako se cilj ne ispuni posle zacrtanog datuma?
I to je OK. Dešava se. Vremenski rok je važan faktor prilikom postavljanja cilja jer je to dodatna sila koja nas pokreće na akciju kako bismo ga u određenom vremenskom roku ostvarili. Zato je važno da datum bude dovoljno ambiciozan kako bi nas pokrenuo, a u isto vreme da ne proizvodi žurbu ili STRES. Vremenski rok, odnosno datum, ne treba doživljavati baš striktno, datum koji napišemo je vremenska odrednica za koju treba da imamo +- toleranciju od nekoliko dana ili nedelja u zavisnosti od cilja.
U slučaju da se cilj ne ostvari ni u tom dodatnom intervalu, to nije ništa strašno, tada je potrebno napraviti analizu da li je to još uvek naš cilj, i ako jeste – postaviti novi vremenski rok i odrediti šta je to što nas je sprečilo da ga ostvarimo. Ujedno pronaći rešenje kako prevazići taj sprečavajući faktor da bi novi datum bio i DATUM OSTVARENJA cilja.

Koji je vaš lični životni cilj?
– Imam ih nekoliko, ali je jedan od njih definitivno SLOBODA u svim aspektima života.
I uvek dovoljno u džepu za put oko sveta. 🙂

Strahinja Trifunović održaće kurs Postavljanje ciljeva, 15. maja od 10 do 15 h. Više informacija na tel: 065 83 73 888 ili na sajtu http://feng-shui-institut-sd.com/postizanje-ciljeva/

Zabeležila: Jasmina Stefanović