Naslovna / Bonus za dušu / Neverovatna energija u jednoj komediji
Ko vam dade predstavu
Neverovatna energija u jednoj komediji Ko vam dade predstavu

Neverovatna energija u jednoj komediji
Ko vam dade predstavu

Naizgled čudan sklop aktera, komedija koja je više od onoga što se od takvog formata očekuje i mnogo više nego što možete i slutiti – to je pozorišni komad „Ko vam dade predstavu“.

Posebno stariji su iznenađeni. Znaju ko je Jelica Sretenović, o njoj samo valja podsetiti da je od prvih dana u svetu glume među najboljima. Pa tako briljira i u ovoj komediji. Za Niggora znaju oni nešto mlađi, ali kako je poznat kao muzičar, iznenade se kad vide da je Igor Lazić i dobar glumac.

Na sceni, čekaju vas još dve osobe, tandem Zorana Pavić i Nenad Škundrić. Koliko dobro funkcionišu kao tim već godinama, to je poznato onima koji su ikad gledali njihovu TV emisiju „Ko vam dade termin“.

Ono što generacije kojima pripada i Zorana odavno znaju, to je da pored jasnog dara za muziku ona ima i veliki talenat za glumu, da je odličan zabavljač, da sjajno imitira. Jasno je da se u ovoj komediji beskrajno zabavlja stapajući sve te svoje velike talente u igru na sceni, a time izaziva oduševljenje publike.

Međutim, njen kolega u emisiji a eto i na sceni, Nenad Škundrić, je veliko iznenađenje. Taj mladi čovek ima redak talenat da stopostotno uđe u lik, tako da izgleda kao da uopšte ne glumi. Njegova spontanost da se snalazi na sceni kao u svome domu, jasnoća kojom izgovara tekst i humor koji klizi iz njega spontano, ponekad i mimo teksta, čine ga posebnim, a publiku ostavljaju sa pitanjem: gde je do sada bio i zašto se ne bavi više glumom?

Znate li ono kada vidite da neko zaista uživa u tome što radi? E to je Nenad na sceni. Kad se vidi dar s kojim je rođen, ljubav prema tome, vidi da se trudi i daje celog sebe.
Dakle, jedna glumačka legenda, dvoje izuzetnih u svetu muzike i jedan televizijski voditelj – glumci u komediji. Kako to može?
I tek kako može! I to bez raskošne scenografije, uz komične kostime, dobar tekst i već pomenutu izuzetnu glumu, ovo je predstava koja se razlikuje od mnogih drugih.