Naslovna / Bonus za dušu / Kom stadu ti pripadaš
Stado – film za razna neraspoloženja
Kom stadu ti pripadaš Stado – film za razna neraspoloženja

Kom stadu ti pripadaš
Stado – film za razna neraspoloženja

Bili smo na premijeri filma “Stado”, koji je režirao Nikola Kojo. Ovo je prvi film koji Kojo potpisuje i kao reditelj. I verujte, lekovit je za stres i razna neraspoloženja

Glumac Nikola Kojo je i producirao ovaj film o kojem će se tek govoriti, a fore koje izgovaraju glumci sigurno će postati rečenice koje ćemo i mi koristiti.
Satirična komedija o životu iza kamere, onom koji prethodi svakom filmskom i televizijskom ostvarenju držala je pažnju brojnoj publici kroz sat i po vremena a pitanja koja su se čula na izlasku iz sale pokazala su veliku zainteresovanost za što skoriji nastavak.

Biti umetnik danas nije lako, zapravo, bilo šta uraditi nije jednostavno. Potrebno je dosta volje, entuzijazma ali sve to može biti i urnebesno smešno, što se dešava s junacima u ovom filmu.

U filmu je reč – o filmu, i to kod nas, ali možete radnju preslikati na bilo šta, u bilo kom kraju sveta. Nikola Kojo je na zvaničnom sajtu filma objasnio njegov naziv i suštinu: “Stado je metafora za sve nas glumce, pa i za narod i način na koji u životu srljamo i ponekad se ne branimo od prepreka.”

Četiri junaka koja pratimo u spremanju njihovog pilota TV serije (pilot je materijal koji se pravi da bi se vizuelno prikazala forma i koncept) su velikani srpske kinematografije koji igraju svoje kolege glumce: Vesna Trivalić kao Vida, Nataša Ninković kao Mila, Zoran Cvijanović u ulozi Cveje a Kolju igra Nikola Kojo. Njih povezujemo sa brojnim likovima u kojima smo ih gledali ali sada imamo priliku da vidimo šta se to dešava i “iza kulisa”. Prijateljstvo, odnosi, problemi koje imaju ih ne razlikuju od bilo koje druge osobe.