Nesvesne misli i njihov uticaj na naš život
Svi su u pravu?!

Jednostavnim sistemom: iskreno zapišite šta mislite o nekom segmentu života kojim niste zadovoljni. Videćete da to što mislite odgovara suštini tog vašeg dela života. Videćete da se vaše razmišljanje preslikalo na vašu realnost.

nesvesne misli

Kako da to izmenite?

Ako ste napisali šta mislite i vidite da vam te misli nisu donele dobro, onda se zapitajte koje to misli treba da imate koje bi vam donele drugačije iskustvo i dobro koje želite. Možete misliti na razne načine i dobiti efekat da sve postaje tačno onako kako mislite. Zato je većina ljudi i ubeđena da je u pravu… U pravu je onaj ko misli da nešto šteti organizmu i u pravu je onaj što misli da to isto koristi organizmu. Jedna stvar je u pitanju, a svi su u pravu! Kako je to moguće? Znači, možete misliti ovako i onako, vaš život će vam servirati ono što mislite. Srž vaših misli biće ispoljena. Ako ste napisali sve vaše misli iskreno, i ako ste razmislili koje bi vam misli donele ostvarenje vaše želje, onda to sada treba ponovo ubaciti u nesvesno, steći znanje. A ono se stiče ponavljanjem i promišljanjem. Promislite kako bi ta nova misao delovala i kakav bi to rezultat u iskustvu bio. Posvetite se proučavanju te nove misli. Još onog trena kada ste je zapisali, ona je stvorila prvu energetsku nit. Razmišljanjem o njoj dodajete još energetskih niti. Što duže razmišljate o toj novoj misli, ona postaje sve jača. Što više razmišljate, to ona postaje i u srži konkretnija. Tako dobijate i na kvalitetu. A kad je dovoljno obradite, ona će prirodno utonuti u vaš nesvesni deo, kao bilo koje drugo znanje ili misao koja je bila pre toga aktivna. Primetićete da što više razmišljate na novi način, to više usvajate takvu misao, to ona postaje osećajno prihvaćenija. Postajete “naštelovani” na srž te misli.

Da… na ovaj način je sve do sada postalo očigledno. Kad dovoljno energije date, nema te sile koja može sprečiti da se srž nove misli ne realizuje u vašem iskustvu. Promena počinje odmah a snaga te promene se vremenom povećava. Hvatate momenat koji kad kulminira, postaje očitovano kroz manifestaciju. A tek onda imate razloga da još više osećate da ste i ovog puta u pravu, samo sad na vaše zadovoljstvo.

Tekst: Dragana Pavliček, hipnoterapeut
Foto: Pixabay

Pages: 1 2