Naslovna / Dobre priče / Natalija Cajić
Život u ritmu duše i radosti
Natalija Cajić Život u ritmu duše i radosti

Natalija Cajić
Život u ritmu duše i radosti

Da treba da maštamo i sanjamo i o onome što deluje nemoguće, potvrđuje njena životna priča. Jer, u vreme kada je stvarala svoj svet u mislima, da piše kako i koliko voli, slobodno rasplamsava svoje zamisli, spoji pisanje, komuniciranje s velikim brojem ljudi, muziku i putovanja u jedan posao – tih godina nije postojalo takvo radno mesto.

Danas ga Natalija Cajić – ima. Dosanjala je svoj najveći san. Živi na relaciji Novi Sad – Beograd – Zagreb. Radi kao predstavnik „Jugoton Coatia Records“-a u Srbiji, i zadužena je za odnose s javnošću, kreira svaki detalj. Neprekidno je u kontaktu sa muzičkim zvezdama i njihovim saradnicima, predstavnicima medija ali i publikom.

Nije njen životni put bio bajkovit, ali u svojim mislima brižljivo čuva samo lepe slike. Zato smo samo o tome i razgovarale.

Nema osobe koja nije zapazila njen poseban dar za pisanje, koji je upotpunila i obrazovanjem, prvo u čuvenoj Karlovačkoj gimaziji a zatim na Filološkom fakultetu u rodnom Novom Sadu. Diplomirala je ali je i master komparativne književnosti. Otkud tako velika ljubav prema pisanju? Natalija priča:

– U meni je oduvek postajala ta ljubav, kao baš mala sam čitala knjige i pisala. Ali, mislim da je i školovanje u Karlovačkoj gimaziji odredilo neke moje stavove kasnije, razvilo dodatno kod mene osećaj za lepotu, jer smo često s profesorima pričali o piscima i knjigama.

Natalija Jugoton 1

I odaje nam malu tajnu: možda će nas obradovati svojom prvom knjigom.

– Volela bih da bude poput „Malog princa“, kratka i puna mudrih i poučnih poruka. Radim na njoj, i nadam se da ću je uskoro završiti, priča Natalija.