Naslovna / Kolumne / Gordana Maksimović / Miris pozitivnog duha
Put do željenog izgleda
Miris pozitivnog duha Put do željenog izgleda

Miris pozitivnog duha
Put do željenog izgleda

Uživajte u slatkim pobedama nad sobom, recite sebi, za svaki izazov kome ste odoleli: Bravo! Budite pri tome ponosni na sebe. Pa to je – ljubav prema sebi. Takva ljubav će vam doneti radost, a kada ste radosni, tu radost širite i privlačite još razloga za radost.

izgled 2

Samo ljubav prema sebi će vam dati neophodnu snagu da izdržite. Pozitivan duh će vam biti prijatelj na tom putu. Prisetite se svih svojih dosadašnjih uspeha i pobeda. Zapišite na papir i redovno čitajte, to će vam dati dodatnu snagu i volju, da na taj spisak dopišete još jednu pobedu. Ako ste toliko toga mogli do sada, pa ovaj izazov i nije tako težak, samo treba da  budete uporni i istrajni, i vaše prve male pobede će vam davati snage i volje da nastavite dalje. Zapisujte svoje rezultate i slavite ih. Sve će vam to biti dodatna inspiracija da nastavite dalje. Zalepite sliku koja vas može motivisati i kad god bi posegli za nekim izazovom pogledajte u pravcu vaše inspiracije. Nekada će to biti dovoljno da odustanete od nekog iskušenja.

Još nešto, nabacite osmeh na lice, budite srećni, širite pozitivan duh, pričajte lepo, mislite dobro, sve su to pratioci na vašem putu ka željenom izgledu. Na put i ne krećite bez ovih SAVEZNIKA. Oni će vam biti najveća podrška, snaga i vodilja ka ostvarenju željenog. Važno je samo da idete i da koračate ka svom cilju. Važno je da na tom putu ne odustanete. Predaja i prepuštanje je ono što sebi nikada ne smete da dozvolite. Odmorite se povremeno od svega, dopustite ponekad sebi predah, ali se brzo  vratite na svoj put. Priznajte da put ka željenom izgledu nije lak, ali se vi  na njemu osećate i bolje i lepše.

Foto: privatna arhiva