vaša istina

Miris pozitivnog duha
Ono u šta verujete je vaša istina

Sve u šta verujete, mislite, govorite, radite, sve to određuje i kreira vašu budućnost.

Imam dobre vesti, sve to možete i promeniti i primeniti – odmah. Od ovog trenutka možete misliti, govoriti, raditi drugačije. Od ovog trenutka može početi svoj novi život. Stvar je samo vaše odluke. Odlučite biti srećni, radosni, zaljubljeni, uspešni… i to  budite. Kada ste takvi, vi ste tada na vibraciji toga, a Zakon privlačenja će vam pomoći da toga još bude u vašem životu. Vaša moć i vaša snaga je  sada i ovde, samo treba da budete to što želite. Vaše prošle misli i vaša stara uverenja su vas dovela do mesta gde ste danas, hajde od sada drugačije. Počnite novi život, vi to možete!

antistres vodic

Preispitajte svoje misli, šta ste pomislili ovog trenutka? Da li vam se dopadaju vaše misli, da li vas ljute, da li u vama izazivaju strah, brigu, patnju ili pak sreću, radost, znatiželju? Poslušajte sebe šta govorite, kakve su vaše reči, mile, drage, tople ili pak srdite, ljute, oštre, optužujuće, ogorčene…? To vam upravo govori kakav život živite i čemu da se nadate. Vaš je izbor ono što mislite, radite, govorite, pa vi odlučite kako ćete dalje. Samo je važno da osvestite da promena kreće od vas, od vaše odluke da od sada može i drugačije. Ako to znate, onda je zaista loše da svesno urušavate svoj kvalitet života. Razmislite još jednom o svemu.

Kao što rekoh na početku moje priče, ipak svako živi svoju istinu. Ono u šta veruje, to i živi. Neko je spreman na promenu, neko nije u ovom trenutku, a neko nikada i neće. To je u redu i to tako treba i da bude. Onaj ko želi drugačije, sada zna da može, ali pitanje je da li hoće.

Svaka promena zahteva volju, vreme, korake, trud, strpljivost i istrajnost. Nisu svi spremni na to, nekada je lakše ostati tu gde jesu, i verovati da je to njihova sudbina i to zaista postaje njihova istina. Njihova, ali ne i vaša, vi imate svoju istinu, ja imam svoju i svi smo mi u pravu. Po veri neka nam bude!

O autoru:
Gordana Maksimović je master logoped iz Kraljeva, motivacioni govornik i životni trener. Njena misija je da širi pozitivan duh, jer smatra da on može doneti puno blagodeti u život onih koji su spremni da ga prihvate i žive. Njen doprinos u širenju pozitivnih vibracija je  putem njenog jako posećenog bloga MIRIS POZITIVNOG DUHA, you tube kanala, brojnih radionica, putem knjige koja je trenutno u fazi izdavanja, putem brojnih autorskih tekstova koje redovno piše i nesebično deli sa svima koji su spremni da rade na sebi i na svom ličnom rastu. Njen moto je “Pozitivni ljudi su kao dobar parfem, retki, skupoceni i prijaju okolini.” Uskladu sa tim ona i živi i širi miris pozitivnog duha poput najprivlačnijeg parfema.

Foto: privatna arhiva, Flickr, Max Pixel

Pages: 1 2