vaša istina

Miris pozitivnog duha
Ono u šta verujete je vaša istina

Svi mi imamo svoju istinu, neki drugi imaju svoju. Ko je tu u pravu, možda se sada pitate. Istina je da su svi u pravu, jer svoju istinu žive. Oni koji veruju da je za njih nešto dobro, tako će i biti. Neki drugi veruju za tu istu stvar, da za njih to nije dobro, i neće ni biti. Kao što vidite svako ima svoju istinu i svako je tu u pravu. Ovo je važno znati, baš zato da ne biste došli u sukob, prepirku i da ne biste nekoga ubeđivali da to nije tako. Svi ste vi odgovorni za svoja iskustva i svaka vaša misao kreira vašu budućnost. To je takođe važno da imate na umu, jer ono što vi možete je da svoje misli menjate. I odatle valja i krenuti.

Možda ste do sada nosili neka tuđa, nasleđena, prihvaćena uverenja, da nešto nije za vas, da nešto ne možete, da je to preveliki zalogaj, da treba da odustanete, da ne smete u životu leteti, da se čvrsto držite zemlje, da nemate sreće, da vam sve ide naopako… I još mnoga druga uverenja vrtite u svojoj glavi, negujete, ponavlljate i prosto svakodnevno ih učvršćujete i jačate, da je to sve baš tako.

Moram vam reći da grdno grešite, da sebe limitirate i stavljate na neke pozicije, gde vam baš i nije mesto. Svoju veru gasite, umanjujete, unižavate, a ona vam je snaga, na svakom putu na koji krenete. Ako nju negde izgubite, zaturite, potisnete, takav put postaje težak, ma o čemu se radilo. Ono u šta verujete, tako će vam i biti. Vera je važna, kao što i ona poznata izreka kaže, veruj i već si na pola putaSve što želite da uradite u životu uradite sa čvrstom rešenošću, dobrim mislima i čvrstom verom.

flickr

Ako želite radostan i srećan život, budite radosni i srećni, ako želite ljubav i da budete voljeni, volite, ako želite pažnju, budite pažljivi… Sve što u životu želite, prvo to morate sami biti.

Ako želite sreću, imajte srećne misli, ako želite radost, morate imati radosne misli, ako želite da budete uspešni, takve misli morate da negujete, ako želite da imate ljubav, vaše misli moraju biti ispunjene verom i željom, da vama ta ljubav i pripada. Misli, misli…. i sve se vrti oko vaših misli. Zapamtite jednom za svagda, sve što mislite, izgovarate i radite određuje i kreira vaš život. Ako mislite, govorite i delate u skladu sa time takav ćete i život živeti, važno je to da znate, a još je važnije da to i primenite.

Pages: 1 2