Love is in the air

Kolumna
Love is in the air…

Da bi pitao ono što želiš, budi spreman da čuješ i ono što ti se možda ne sviđa. Koliko god da je to istina. Sa muških usana…

Po čemu se razlikuje kad imaš seks sa nekom koja ti je baš onako po meri i sa nekom da ti prođe noć?

Nasmejao mi se. Onako kao kao da sam dete debil. Al šta ću kad me to tada baš zanimalo.
– Velika je razlika – poče onako sugestivno. – Posle seksa sa nekom do koje ti je stalo, u koju si “daleko bilo”, zaljubljen ili ti se baš sviđa, nekako si kao nov, pun energije, lepo ti i realno može duže da traje.
– A ono kao poljupci, gledanje u oči i te stvari, to ništa? – imam trip da pitam stvari koje niko normalan ne bi pitao nekoga i da pritom delujem kao pala s Marsa.
– Pa i poljupci su drugačiji, sad kad već pitaš. Dodiri, sve. Realno, muškarac može da se dohvati sa nekom samo zato što ima dobro du*e. I da mu u glavi samo te tesne farmerke budu. I to mu onda dođe kao da opere ruke. Puj-pike ne važi. Svako na svoju stranu.
– Dobro, to sam shvatila. Ali šta je sa onima do kojih vam je stalo? I kako znaš da ti je stalo, aman zaman, to te pitam!

– Vidi, ta koja te privlači i seksualno i ovako ti je nekako draga, ne mora uopšte da bude lepa. Čak može da bude najgrdnija dobro, najmanje lepa od svih koje se muvaju oko tebe. A tebi s njom nekako toplo kad si, osećaš se nekako lepo. Ono što biste vi devojke rekle “love is in the air”, taj rad.

– I kako onda ove ful ribe koje se muvaju oko tebe postanu za jedno, a ova što ti se baš baš sviđa – je nešto drugo? – pravim se ja malo blesava, ali istraživačko novinarstvo je majka svakog zaključka.
– Ma te koje su wow kad ih pogledaš, to uglavnom nije wow kad ih dohvatiš. Retki su slučajevi da bude sve u jedan. Ima tu nedovršenih, neke ne umeju da se ponašaju, neke su prosto nevaspitane, deluju tupavo i kad se nasmeju, vidiš da su jednostavno – nedovršene. Ok, povremena jednokratna upotreba, ali za duže nešto, ozbiljnije, mora da ima držanje, da bude drugačija, retka vrsta. Nešto kao – dama.

Pages: 1 2