Naslovna / Kolumne / Gordana Maksimović / Miris pozitivnog duha
Ko sam zapravo ja?
Miris pozitivnog duha Ko sam zapravo ja?

Miris pozitivnog duha
Ko sam zapravo ja?

Vaše su odluke, vaši izbori, vaši su izbori, vaša odgovornost, tek kada to shvatite i prihvatite, bićete spremni da krenete na put promene. Samo buđenje svesti o tome, vodi u promenu, razmišljajte danas malo o tome…. JA to tako  mislim, osećam i živim, a uz Miris pozitivnog duha uživam, stvaram, kreiram… i znam da granice ne postoje i to malo po malo i svedočim u svojoj realnosti.

Miris 3

I ko sam zapravo ja? Mislim da vam je jasno, neko sam ko sve što piše, priča, iskreno i živi, zato se možda i oseća snaga napisane i izgovorene reči, zato mi se i veruje, zato me i slede, prate, citiraju… zato se i knjiga Miris pozitivnog duha širi neverovatnom brzinom, da se ja kao autor iste, osećam ponosnom, srećnom i beskrajno zahvalnom što sam se usudila da sanjam, da maštam, da svom snu krenem u susret sa verom da ja to mogu, da hrabro koračam ka svom cilju, da me strah i tuđi komentari nisu zaustavili na tom putu, da sam padala, ustajala i brisala prašnjava kolena, da sam menjala put, a ne cilj… i da sam danas tu gde jesam. U rukama držim moju prvu knjigu, koja je nekada bila san u mojoj glavi, a danas moj ponos na javi.

Danas sam neko ko želi da vas pokrene, inspiriše, da vas motiviše da radite na sebi, da učite, da se menjate  i to na bolje, malo po malo, samo bolji u odnosu na sebe od juče, a ne u odnosu na druge. Da pokrenete sebe, a i druge koji će gledajuči vašu promenu poželeti da vas pitaju kako, jer tada će oni biti spremni i da vas čuju. Da vas ohrabrim da ne odustajete od svojih snova, da ih sanjate, da ih pretvorite u ciljeve, da im idete u susret i da ne odustajete od svojih snova, jer ne biste ih ni sanjali, da ne postoji način i da se ostvare… Mislite o tome….

Tekst: Gordana Maksimović
Foto: privatna arhiva, Pixabay