Miris pozitivnog duha Ko sam zapravo ja?

Miris pozitivnog duha
Ko sam zapravo ja?

Vaše su odluke, vaši izbori, vaši su izbori, vaša odgovornost, tek kada to shvatite i prihvatite, bićete spremni da krenete na put promene. Samo buđenje svesti o tome, vodi u promenu, razmišljajte danas malo o tome…. JA to tako  mislim, osećam i živim, a uz Miris pozitivnog duha uživam, stvaram, kreiram… i znam da granice ne postoje i to malo po malo i svedočim u svojoj realnosti.

Miris 3

I ko sam zapravo ja? Mislim da vam je jasno, neko sam ko sve što piše, priča, iskreno i živi, zato se možda i oseća snaga napisane i izgovorene reči, zato mi se i veruje, zato me i slede, prate, citiraju… zato se i knjiga Miris pozitivnog duha širi neverovatnom brzinom, da se ja kao autor iste, osećam ponosnom, srećnom i beskrajno zahvalnom što sam se usudila da sanjam, da maštam, da svom snu krenem u susret sa verom da ja to mogu, da hrabro koračam ka svom cilju, da me strah i tuđi komentari nisu zaustavili na tom putu, da sam padala, ustajala i brisala prašnjava kolena, da sam menjala put, a ne cilj… i da sam danas tu gde jesam. U rukama držim moju prvu knjigu, koja je nekada bila san u mojoj glavi, a danas moj ponos na javi.

Danas sam neko ko želi da vas pokrene, inspiriše, da vas motiviše da radite na sebi, da učite, da se menjate  i to na bolje, malo po malo, samo bolji u odnosu na sebe od juče, a ne u odnosu na druge. Da pokrenete sebe, a i druge koji će gledajuči vašu promenu poželeti da vas pitaju kako, jer tada će oni biti spremni i da vas čuju. Da vas ohrabrim da ne odustajete od svojih snova, da ih sanjate, da ih pretvorite u ciljeve, da im idete u susret i da ne odustajete od svojih snova, jer ne biste ih ni sanjali, da ne postoji način i da se ostvare… Mislite o tome….

Tekst: Gordana Maksimović
Foto: privatna arhiva, Pixabay
Antistres misao