Naslovna / Kolumne / Gordana Maksimović / Miris pozitivnog duha
Ko sam zapravo ja?
Miris pozitivnog duha Ko sam zapravo ja?

Miris pozitivnog duha
Ko sam zapravo ja?

JA, ja širim ljubav, lepe i dobre misli, savetujem, samo kada me za savet pitaju, svojim primerom ohrabrujem, osnažujem, budim nadu i posuđujem veru, dok svojim malim pobedama ne steknete istu. JA sam neko ko nesebično deli i širi miris pozitivnog duha, po kome me danas mnogi poznaju, prepoznaju i rado žele isti.

 

Miris 2

Mnogo je razloga za radost, a radost donosi još radosti. Samo vi na te stvari, situacije, gledate kao na nešto što vam pripada po svim pravilima ovog sveta, a uporno žalite za onim što nemate. A ne shvatate da ukoliko biste osvestili to što imate, pali biste na kolena od zahvalnosti, jer to što vi danas imate, neko o tome danas sanja.

Još samo nešto da vam kažem: Možete imati sve!  Ali ne možete to imati odjednom.

Raširite ruke i budite spremni da prihvatite sve ono što vam šalje ovaj nepresušni Univerzum… a on misli na vas. Mislim i ja na vas, zato sam napisala knjigu, životni podsetnik MIRIS POZITIVNOG DUHA, da bih probudila kod vas sve ono što već imate, znate, ali često zaboravite i da živite. Nadam se da ću mnogima biti inspirativna, nekima danas, nekima sutra… a nekome možda nikada. I to je u redu, jer ni to nije do mene već do vas.