Naslovna / Dobre priče / Julija Macievska
Moja je duša započela putovanje
Julija Macievska Moja je duša započela putovanje

Julija Macievska
Moja je duša započela putovanje

Moje veliko buđenje je došlo kao rezultat velikog duhovnog pada pre 18 godina kada je moja majka otišla sa ovog sveta u drugu dimenziju. Tada se srušio sav moj svet, izgubila sam moju najdragoceniju osobu, neočekivano i munjevito. Uradila sam sve što sam tada znala i mogla, ali nisam uspela da je zadržim. Otišla je moja najveća podrška, moja ljubav, zaštita… Nisam više imala kome da pevam, kome da se požalim, s kim da podelim radost i bol…Tada se javio opet strah od gubitaka voljenih osoba i u tom strahu i bolu i velikoj tuzi ja sam stalno molila Boga da sve što treba da se desi, neka se meni desi, da ne gledam kako odlaze meni dragi ljudi. Počela sam da tonem, da se razboljevam, postala sam anemična, gubila sam ravnotežu, nisam mogla da radim, nisam se osećala korisnom… Nije bilo leka za mene.

Julija 2

Nisam mogla da budem ono što su nalagala “estradna pravila”. Ja volim scenu, pesmu, ali to nisam bila ja. U mojoj glavi je bila totalna konfuzija i tuga, tuga do beskraja, nemoć koja me je vezala za krevet. I tako, u toj nemoći, moja je duša započela svoje putovanje… odvojila se od tela… To je jako bolno kada se duša odvaja od tela, ali je tamo takva ljubav, takav mir, da se rečima ne može opisati. Šta se desilo na tom putovanju pišem u knjizi koja će, verujem, uskoro biti gotova i dostupna svima koji su na putu svog duhovnog buđenja.

Kao i mnogi drugi koji su “otišli tamo” i ja nisam želela da se vratim, jer je tamo bezuslovna ljubav, ali kada me je Spasitelj vratio s razlogom – bila sam potpuno isceljena, zdrava. Imala sam takvu energiju i moć da sam danima jela samo hleb i supu.

Jednog dana sam ustala i krenula da tražim patike po kući potražila sam patike da hodam pored Vardara, našla sam neke stare jer nikad nisam nosila patike, uvek sam bila na štiklama. Moja ćerka je bila zabrinuta, mislila je da sa mnom nešto nije u redu, jedva stojim na nogama a želim da pešačim. Ja sam puna snage otišla do reke i od tada sam svaki dan redovno učila da hodam i da trčim. Bila sam isceljena. Kad god bih spomenula Njegovo ime u znak zahvalnosti, Njegova  energija je bila tu. Bila sam zbunjena, nisam znala šta da radim. Dobila sam važne upute, ali ja tada nisam sve razumela. Počela sam da istražujem, uzela sam prvo Bibliju i nisam se odvajala od nje, počela sam da čitam literaturu gde god se pominje ime Božje i informacije su počele da stižu sve više i više. Moj život se menjao iz dana u dan. Svesnost i jasnoća su bile sve veće, kad  god bih poželela mogla sam da budem sa lakoćom u Njegovom prisustvu bezuslovne ljubavi. Sve više mi je bilo jasno da sam ja mnogo više od tela i zavolela sam tu Istinu koju sam otkrila,  koju mi je On otkrio na tako čudesan način. I nisam mogla da živim kao ranije, nisam mogla da ne pričam Božju istinu, nisam mogla…jer sam se probudila u duhu. To je kao da ste se ponovo rodili. Ja se jesam ponovo rodila. Moj život se tako i deli: na pre buđenja i posle buđenja. Dao mi je taj blagoslov, da budem kanal Božanske Bezuslovne Isceljujuće Ljubavi, jer Bog daruje čiste po srcu, predane. Shvatila sam šta znači predati se, bez očekivanja, i ništa ne tražiti. Zato danas mogu i na taj način da pomažem ljudima, mojim energetskim radom. U međuvremenu sam prošla mnoge seminare i radionice, energetske tehnike, dobila sertifikate za rad kao kouč i trener za lični rast i razvoj.