horoskop sreće

Godišnji horoskop sreće
BIRAM DA VOLIM I SREĆU ŠIRIM

U kom god horoskopskom znaku da ste rođeni, imate širok spektar životnih mogućnosti koje možete prepoznati i iskoristiti. Na vama je da učite, razvijate talente, koristite šanse koje vam se pružaju, pronalazite unutrašnji mir, i najvažnije, da se “držite” pozitivnih misli i stavova, i birate ono što je za vas u svakom trenutku najbolje

OVAN: VOLIM ŽIVOT SVE VIŠE I VIŠE
Do kraja septembra, planete vam garantuju dobru zabavu. Osećate se dobro u svakoj životnoj zoni. Ako je potrebno da se stvari menjaju, tako da vam život bude još bolji, samo napred. Da li želite posao ili odnos koji će vas činiti srećnijim? Zvezde su vam apsolutno naklonjene za promenu. Imajte na umu da su zdravi odnosi i stanje sreće od suštinskog značaja za vaše mentalno i emotivno blagostanje.
Vaša mantra: Ove godine biram režim funkcionisanja koji zapravo istinski volim.

BIK: VOLIM SEBE
Možda ste se osećali kao da trčite naporan maraton. Ipak, uspeli ste da stignete do cilja. Sada je potrebno da dozvolite umu i telu da funkcionišu zajedno i odmore od “trke”. Najbitnije je da prestanete sa samoosuđivanjem.
Velika lekcija sada je – učvršćivanje samopoštovanja.
Vaša mantra: Ove godine se zabavljam i uživam koliko god mogu.

BLIZANCI: LEKCIJE O DUHOVNOM RASTU
Planete od vas ove godine imaju puno zahteva. Nije to ništa što ne možete da odradite – čak će uticati na vaš duhovni rast. Neke od odluka koje sada donosite u vezi posla kojim se bavite ili partnerskih odnosa, biće vam od koristi i u narednim godinama. Upornost u poslu, ali i u duhovnom uzdizanju, biće nagrađeni, i lično i profesionalno.
Vaša mantra: Ove godine radim vredno i dosledno na svakom aspektu svog života.

Pages: 1 2 3 4