Godišnji horoskop sreće BIRAM DA VOLIM I SREĆU ŠIRIM

Godišnji horoskop sreće
BIRAM DA VOLIM I SREĆU ŠIRIM

JARAC: POBEDA NAD STRAHOVIMA
Rođenima u znaku jarca preporučuje se da “rade” na svojim strahovima, kako bi ih se što pre oslobodili. Razgovarajte o svemu sa prijateljima, a ako je potrebno, zatražite pomoć i od terapeuta. Pobedite strahove i život će vam procvetati. Pitanje koje sebi možete postaviti je: Šta bih uradio kada bih znao da imam svu moć koja mi je potrebna?
Uvek je pravo vreme i za detoksikaciju, oslobađanje od loših navika – nezdrave ishrane ili preterane konzumacije alkohola.
Putovanja vam mogu pomoći da pronađete svoj mir.
Vaša mantra: Ove godine se oslobađam bilo koga ili bilo čega u životu što je za moju dušu i telo “otrovno”.

VODOLIJA: UČIM I RAZVIJAM SE
Promene su uvek prisutne, što je za Vodolije dobra vest. Ako je u proteklih nekoliko godina bilo malo napeto, sada konačno možete osetiti olakšanje. Nalet energije, koja je prisutna ove godine, pomoći će vam u mnogim segmentima života. Neke kvalitetne lekcije dobićete i od svojih prijatelja. Shvatićete šta za vas predstavlja prijateljstvo, i sve o tome koga želite ili ne želite u svom životu. Izbegavajte izolaciju.
Zdrav seksualni život je od ključnog značaja za zdravo telo, um i duh. Imate sve što vam je potrebno, “kosmički” govoreći, za divan ljubavni život u 2016.
Ako ste solo i pitate se kako se ovo odnosi na vas, možda je vreme da se nešto promeni.
Vaša mantra: Ove godine učim i razvijam se. Na taj način olakšavam sebi put do zacrtanih ciljeva.

RIBE: KARIJERA U USPONU
Prestanite da se iscrpljujete kada je posao u pitanju. Naravno da se rad i trud isplate, ali nemojte preterivati. Prethodna iskustva i napori konačno počinju da pokazuju “plodove”. Ne treba zanemariti karijeru, već razmisliti o ispravnim strateškim koracima, o sebi i svojim željama. Ovo je godina velikih promena, ali samo ako ste spremni da ih “uhvatite”.
Vaša mantra: Ove godine postupam pametno i razmišljam pozitivno. Trudim se oko svojih ciljeva, ali ne dozvoljavam da dođem do kolapsa, ni na radnom mestu, ni van njega.

Pripremila: Marina Manga
Antistres misao