Godišnji horoskop sreće BIRAM DA VOLIM I SREĆU ŠIRIM

Godišnji horoskop sreće
BIRAM DA VOLIM I SREĆU ŠIRIM

RAK: ISTRAŽUJEM SVOJE POTREBE
Ono što vam u životu funkcioniše – zadržite, ono što vas “koči” – odbacite. Obratite pažnju – nered u vašem domu izaziva stagnaciju energije i to zaista može da vas uspori, čak i emocionalno. Neka ova godina bude vreme za oslobađanje od nataloženog “smeća”. Vi ste u stanju da očistite svoj život od toksičnih odnosa, ali se morate potruditi. Univerzum vam na poklon donosi moć pozitivnog razmišljanja. “Uključite se” na ovu frekvenciju.
Vaša mantra: Ove godine redovno vežbam svoju pozitivnu stranu, čak i kada se čini da mi ne ide.

LAV: SREĆA JE SVUDA OKO MENE
Vaš najveći izazov ove godine, sa zdravljem ili bilo čim drugim, je – da li rizikujete da izgubite radost. Bez obzira što vam izgleda kao da vas obaveze sprečavaju da se posvetite sopstvenim zadovoljstvima, lišavajući vas dobrog provoda, potrudite se i uživajte sa porodicom i prijateljima.
Samopouzdanje vam je veoma veliko ove godine, pa ga zadržite na tom nivou pronalazeći vremena i za zabavu. Zaboravite na odnose koji ne funkcionišu.
Vaša mantra: Ove godine eliminišem toksine i nezdrave navike iz svakodnevnog života.

DEVICA: ŠANSA ZA PROMENE
Svaki trenutak je dobar da se započne promena. Ako previse brinete oko svega, ili ste prestrogi prema sebi i drugima, iskoristite ovu godinu da takve nezdrave navike napustite. Živite svesno, primetite koliko je život bolji kada očekujete najbolje.
Vaša mantra: Ove godine “sređujem” svoje misli, svoje telo i svoj dom.

Antistres misao